Μοσχαράκι ραγού με μελιτζάνες..
4
Ιανουαρίου
2020
- 15:18
Τελευταία τροποποίηση στις 4 Ιανουαρίου, 2020 - 15:18
Το ραγού είναι φαγητό κατσαρόλας με κρέας ή κοτόπουλο, λαχανικά και πηχτή σάλτσα
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
8 μικρές τσακώνικες μελιτζάνες, σε μεγάλα κομμάτια
300 ml σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
800 γρ. μοσχαρίσιο κρέας (ελιά), κομμένο σε κύβους των 5 εκ.
100 ml έ.π. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο