Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

μονιμο



Σκουρλέτης: Μόνιμο προσωπικό με διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων

Υπέρ της διενέργειας διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ για την κάλυψη των αναγκών στις υπηρεσίες καθαριότητας των ΟΤΑ τάχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένες θέσεις θα έπρεπε να καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό.



Δεν αναμένονται προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών τον Σεπτέμβριο

Tην εκτίμησή του ότι δεν θα προλάβουν να γίνουν τον Σεπτέμβριο μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μετέφερε στους καθηγητές ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.



Προσλήψεις στο Δημόσιο: 1.196 προσλήψεις μόνιμων σε ΔΕΚΟ

Μόνιμο προσωπικό θα προσλάβουν 5 ΔΕΚΟ μέχρι τέλος του έτους. Αναλυτικά θα γίνουν 1.196 προσλήψεις προσωπικού με συμβάσεις αορίστου χρόνου σε ΕΛΤΑ, ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΟΑΣΑ και ΑΔΜΗΕ.

Οι ειδικότητες που βρίσκονται στην πρωτη γραμμή είναι διοικητικοί, μηχανικοί, τεχνικοί, οδηγοί, ελεγξτες, διανομείς, προγραμματιστές, καταμετρητές, κ.α.



Προσλήψεις 810 μόνιμων υπαλλήλων με απολυτήριο Λυκείου σε ΕΛΤΑ και ΕΥΔΑΠ

Δύο διαγωνισμοί πρόσληψης μόνιμου προσωπικού θα γίνουν προσεχώς, μέσω του ΑΣΕΠ, στα ΕΛΤΑ και στην ΕΥΔΑΠ. Πρόκειται για 810 θέσεις με συμβάσεις αορίστου χρόνου.



Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε ΕΛΤΑ και ΕΥΔΑΠ

Μέσω του ΑΣΕΠ θα γίνουν οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα ΕΛΤΑ και την ΕΥΔΑΠ για χιλιάδες υποψηφίους, με απολυτήριο Λυκείου. Πρόκειται για 810 θέσεις με συμβάσεις αορίστου χρόνου.



Προσλήψεις: Τρεις διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ σε υπουργεία, Τράπεζα της Ελλάδος

Τρεις πολυαναμενόμενες προκηρύξεις πρόσληψης μόνιμου προσωπικού θα εκδοθούν από το ΑΣΕΠ μέσα στο επόμενο δίμηνο (Μάιος – Ιούνιος) και θα αφορούν την πλήρωση συνολικά 109 θέσεων σε υπουργεία και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Τις υπό προκήρυξη θέσεις θα διεκδικήσουν πτυχιούχοι (ΑΕΙ και ΤΕΙ) αλλά και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.