Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Μόνικα Μπελούτσι



Η Μόνικα Μπελούτσι αποκαλύπτει- Τι είπε για τον Τιμ Μπάρτον και τη σχέση τους

Επιμέλεια: Κατερίνα Φραγκουλάκη.

Αλλαγή σελίδας. Πιο ευτυχισμένη από ποτέ δηλώνει η Μόνικα Μπελούτσι.
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η ντίβα της Ιταλίας Μόνικα Μπελούτσι στη γαλλική έκδοση του «Elle».



Paris Match: Η Μόνικα Μπελούτσι είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον

Ζευγάρι με τον Αμερικανό σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό Τιμ Μπάρτον είναι η αγαπημένη στο κοινό ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Paris Match.



Μόνικα Μπελούτσι: Οι φωτογραφίες της Ιταλίδας σταρ που εντυπωσιάζουν

Για ακόμα μια φορά, η Μόνικα Μπελούτσι θα εντυπωσιάσει τους followers, με τις πανέμορφες φωτογραφίες και εμφανίσεις της.

Η ηθοποιός που μαγεύει πάντα τα φλας των φωτογραφικών μηχανών, - όπου σταθεί και όπου βρεθεί- και αυτή τη φορά θα κάνει το ίδιο.

Κερδίζοντας αμέτρητα likes και σχόλια από τους θαυμαστές της.



Στην Πάρο η Μόνικα Μπελούτσι

Τα ελληνικά νησιά επέλεξε για τις καλοκαιρινές διακοπές της η Μόνικα Μπελούτσι, όπως άλλωστε, έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Η αισθησιακή καλλονή από την Ιταλία λίγες ημέρες πριν εθεάθη να κάνει βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου, ενώ πλέον, βρίσκεται στην Πάρο απολαμβάνοντας όμορφες και χαλαρές στιγμές.



Η Μόνικα Μπελούτσι κάνει διακοπές στην Πάρο (ΦΩΤΟ)

Στα ελληνικά νησιά περνά τις καλοκαιρινές διακοπές της η Μόνικα Μπελούτσι.

Η αισθησιακή καλλονή από την Ιταλία αγαπά την Ελλάδα και δεν είναι η πρώτη φορά που την επισκέπτεται για να περάσει μέρος του καλοκαιριού της. Λίγες μέρες νωρίτερα εθεάθη να βολτάρει στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου, ενώ αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις ομορφιές της Πάρου.



Η Μόνικα Μπελούτσι μιλά για τις ρυτίδες και τις πλαστικές

Στα 52 της χρόνια, η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία θα είναι η οικοδέσποινα της τελετής της έναρξης του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών που αρχίζει την προσεχή Τετάρτη, δηλώνει ότι έχει αποδεχθεί να βλέπει το πρόσωπό της να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου.