Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

μνημα



Δώρα Ζέμπερη: Ποιος ήταν ο 33χρονος το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν η άτυχη εφοριακός

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειεςγια την  δολοφονία της άτυχης 32χρονης κοπέλας στο Β' Νεκροταφείο στα Πατήσια, όπου δέχτηκε δεκατέσσερις μαχαιριές από άγνωστο άτομο χθες το απόγευμα. 



Το... μακάβριο σαρδάμ της Όλγας Τρέμη στο δελτίο ειδήσεων! (Βίντεο)

Ένα μακάβριο σαρδάμ έκανε η Όλγα Τρέμη στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν αναφερόταν στο κρίσιμο δημοψήφισμα στην Βρετανία για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.



Λεηλάτησαν τον τάφο του Παντελίδη

Σοκάρει η είδηση της βεβήλωσης του μνήματος του Παντελή Παντελίδη από άγνωστους που φαίνεται ότι μπήκαν κρυφά, βραδινές ώρες στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.



Κοσμοσυρροή στα 40 του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη

Πέρασαν 40 ημέρες από εκείνο το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του στην στροφή της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

 



Βατικανό: Ο Πάπας ζει, αλλά του ετοίμασαν ήδη τον… τάφο του

Μπορεί ο Πάπας Φραγκίσκος και ο πρώην Πάπας Ράτζινγκερ να απολαμβάνουν την κάθε ημέρα παρά τα προβλήματα υγείας τους, όμως, οι αρμόδιοι του Βατικανού έχουν ήδη φροντίσει για το… πέρασμά τους στον άλλο κόσμο.



Πύργος: Έσπασε το μνήμα του γιου του και μπήκε μέσα!

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας άνδρας μέσης ηλικίας, που βρέθηκε αναίσθητος στο μνήμα του γιου του στο νεκροταφείο Καταρραχίου, δίπλα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας.