Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

ΜΜΜ



Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από σήμερα έως και Δευτέρα του Πάσχα

Με πρόγραμμα δρομολογίων Σαββάτου λειτουργούν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή και αύριο Μεγάλο Σάββατο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.

Συγκεκριμένα, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα τα ΜΜΜ θα λειτουργήσουν ως εξής:
Δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ



Αυτές είναι οι αλλαγές στα ΜΜΜ λόγο Κορωνοϊού

Έπειτα  από παρέμβαση του υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, πάρθηκαν μέτρα.

Όπως η ανάκληση αδειών εργαζομένων στα μέσα μεταφοράς και η πύκνωση των δρομολογίων, έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα  λόγω του κορωνοϊού.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών,  εκδόθηκε η η ανακοίνωση του ΟΟΣΑ στην οποία αναλύονται τα μέτρα.



Μητσοτάκης για κορονοϊό: Στο τραπέζι λήψη μέτρων για ΜΜΜ και κέντρα διασκέδασης

Τηλεδιάσκεψη για κορονοϊό υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τους χώρους διασκέδασης, όπου θα ενισχυθούν οι έλεγχοι. «Αν κρίνετε ότι πρέπει να σημάνετε συναγερμό για τη λήψη κάποιου μέτρου, μην διστάσετε να το κάνετε έγκαιρα» τόνισε ο Πρωθυπουργός στους επιστήμονες.



Κίνηση μετ'εμποδίων λόγω της στάσης εργασίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ

Μεγάλο μποτιλιάρισμα έχει δημιουργηθεί στους δρόμους το μεσημέρι της Παρασκευής, λόγω της στάσης εργασίας σε Μετρό, Ηλεκτρικό.

Αυτή την ώρα, 14:00, αυξημένη είναι η κίνηση στους εξής δρόμους:



Απεργία στα MMM την Πρωτομαγιά

Mε απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν και φέτος οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα μείνουν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και ο ηλεκτρικός λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν ανακοινώσει οι Ενώσεις Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ και ΣΤΑΣΥ αντίστοιχα.



Σε πλήρη ακινησία τα ΜΜΜ την Πρωτομαγιά

Ταλαιπωρία περιμένει την Πρωτομαγιά τους επιβάτες που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ, των λεωφορείων, τον τρόλεϊ αλλά και των τρένων.