Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

ΜΚΟ



ΥΠΕΞ: Αδιάκριτη καταγραφή με καταγγελίες από ΜΚΟ η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ανακοίνωση σχετικά με έκθεση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, εξέδωσε το αντίστοιχο ελληνικό υπουργείο, στην οποία τονίζεται, μεταξύ άλλων, πως πρόκειται για μία αδιάκριτη καταγραφή από καταγγελίες ΜΚΟ, για τις οποίες δεν πραγματοποιείται ανεξάρτητος έλεγχος, χωρίς μάλιστα να έχει ζητηθεί η άποψη της ελληνικής πολιτείας.



Ο Ερντογάν βάζει κατηγορεί τις ΜΚΟ: «Δεν θα χρηματοδοτείτε την τρομοκρατία»

Το τουρκικό κοινοβούλιο άρχισε σήμερα τη συζήτηση για ένα σχέδιο νόμου, το οποίο μπορεί να αυξήσει το βαθμό εποπτείας των μη κυβερνητικών οργανώσεων, ενώ μπορεί να περιορίσει τις ελευθερίες των οργανώσεων προστασίας των πολιτικών δικαιωμάτων και της κοινωνίας των πολιτών, όπως υποστηρίζουν οι υπέρμαχοι των πολιτικών δικαιωμάτων.



Μεταναστευτικό: «Μαύρο κύκλωμα» με ΜΚΟ, γιατρούς και δικηγόρους κατήγγειλε ο Κουμουτσάκος

Παράνομα δίκτυα οικονομικής εκμετάλλευσης μεταναστών στα οποία μετέχουν ΜΚΟ, δικηγόροι και ιατροί και εκτράφηκαν απο τις νομοθετικές πρωτοβουλίες τις κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Γιώργος Κουμουτσάκος επισημαίνοντας την βούληση της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα φιλοξενίας.



Σοκ: Δεκαπέντε νεκροί νεφροπαθείς στη Βενεζουέλα εξαιτίας του μπλακ άουτ λέει ΜΚΟ

Δεκαπέντε νεφροπαθείς πέθαναν στη Βενεζουέλα από την έλλειψη παροχής υπηρεσιών αιμοκάθαρσης που προκλήθηκε από το γενικευμένο μπλακ άουτ που βύθισε στο σκοτάδι τη χώρα, ανέφερε το Σάββατο μια μη κυβερνητική οργάνωση που εξειδικεύεται σε ζητήματα υγείας.



Η μουσική θεραπεύει και ταξιδεύει

Τοποθετούν το βιολοντσέλο στην αγκαλιά τους, μαθαίνουν να κρατούν το δοξάρι και προσπαθούν να δημιουργήσουν σαγηνευτικές μελωδίες. Πέντε κορίτσια που ζουν στη δομή φιλοξενίας «Οίκος» επιχειρούν το πρώτο τους ταξίδι στον κόσμο της μουσικής.



Μία ΜΚΟ λυπάται που βοήθησε τον Κινέζο ερευνητή για τα γενετικά τροποποιημένα μωρά

Ο διευθυντής μιας κινέζικης ΜΚΟ που υποστηρίζει τους ασθενείς με AIDS δήλωσε σήμερα ότι «λυπάται» που βοήθησε τον επιστήμονα ο οποίος ισχυρίζεται ότι δημιούργησε τα πρώτα γενετικά τροποποιημένα μωρά.