Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

Μητροπολιτης Μεσογαίας Νικόλαος



Πρεμιέρα για την εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι”: Ο Μεσογαίας Νικόλαος μιλά για το πένθος και τη διαχείρισή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημεία και άνθρωποι, μια εκπομπή για ανθρώπους και τόπους που συνθέτουν και διαμορφώνουν την καθημερινότητα μας. Διεθνείς εξελίξεις, θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος, γεγονότα που γράφουν ιστορία, αποτελούν το σημείο αναφοράς. Στην εκπομπή Σημεία και άνθρωποι που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή, 31 Μαρτίου, καλεσμένος ήταν ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.



Ο Μεσογαίας Νικόλαος μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη για τη δύναμη της πίστης (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η πίστη είναι μία γέφυρα ανάμεσα στο δράμα το ανθρώπινο και στην ανάγκη της ψυχής, κάπως, να δει φως… Η πίστη, σου ανοίγει ένα παράθυρο και σου λέει ότι υπάρχει μέλλον», λέει ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.



Μεσογαίας Νικόλαος: “Ας κάνουμε μια προσευχή η φανέρωσις της Αγίας Τριάδος να επισυμβεί μέσα μας”

Να κάνουμε μία προσευχή έτσι ώστε η φανέρωση της Αγίας Τριάδος να επισυμβεί μέσα μας, ώστε να φωτισθεί από το φως Της η ζωή, ο νούς μας και η καρδιά μας, εύχεται ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος στο μήνυμά του για τα Θεοφάνεια.



Μεσογαίας Νικόλαος: Να κάνουμε κέντρο της ζωής τον πλησίον

Κάλεσμα οι πιστοί να ανταποκριθούν στην εκστρατεία Αγάπης την οποία έχει κηρύξει η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής προκειμένου να ενισχύσει το ποιμαντικό έργο της.



Ο Μεσογαίας Νικόλαος για τη Σαρακοστή των Χριστουγέννων

Στην πρόσκληση της Εκκλησίας να ανέλθουμε πνευματικά μέσα στην περίοδο της Σαρακοστής των Χριστουγέννων αναφέρεται στο μήνυμά του ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.



Συνεχίζεται η Χριστουγεννιάτικη δωρoαγορά της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η ηλεκτρονική Χριστουγεννιάτικη δωρoαγορά που διοργανώνει η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Μ.Α.Φ.) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, που φροντίζει σωματικά, ψυχικά, κοινωνικά και πνευματικά ασθενείς και τις οικογένειές τους.