Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

μητέρα



Έξω φρενών η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό – Πέταξε μαρκαδόρο σε συνήγορο κατηγορουμένου και αποβλήθηκε

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της μητέρας της 12χρονης, η οποία βιαζόταν και εκπορνεύονταν κατ’ εξακολούθηση στον Κολωνό, κατά τη διάρκεια της αγόρευσης συνηγόρου κατηγορουμένου.

Συγκεκριμένα, από το πρωί αγορεύει στο δικαστήριο η συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση.



Η Ολλανδία πήρε πίσω την πρόταση να αντικατασταθεί στα μητρώα ο όρος «μητέρα» με το «γονέας από τον οποίο γεννήθηκε το παιδί»

Το ολλανδικό υπουργικό συμβούλιο τα  μάζεψε σχετικά με την πρόταση αντικατάστασης της λέξης «μητέρα» στο μητρώο πολιτών της χώρας, αναφέρει η AD. Σύμφωνα με το oλλανδικό δημοσίευμα, τη Δευτέρα είχε γίνει γνωστό ότι η πρόταση του υπουργικού συμβουλίου είχε υποβληθεί στην ολλανδική Bουλή ως μέρος ενός πακέτου τροποποιήσεων στη διατύπωση των υφιστάμενων νόμων.



Κρήτη: Ποινική δίωξη σε 31χρονο για τον ξυλοδαρμό της μητέρας του

Αντιμέτωπος με κακουργηματική δίωξη είναι ένας 31χρονος άνδρας από το Ηράκλειο Κρήτης που χτυπά, απειλεί και βρίζει την μητέρα του κατ’ επανάληψη.



Δεν τις σταμάτησε το πένθος: Τσακώθηκε πάλι με την κόρη της η Άντζελα Δημητρίου στο μνημόσυνο της μητέρας της

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, μπορεί να πήγαν μαζί σήμερα στο μνημόσυνο για τη μητέρα της τραγουδίστριας αλλά δεν έφυγαν μαζί αφού ακόμα και εκεί… τσακώθηκαν.

Βίντεο του «Πρωινό Σουσού» δείχνει πλάνα από το μνημόσυνο, με μια ένταση πιθανότατα, ανάμεσα στις δυο τους.



Ο Μπλίνκεν απαγόρευσε στους υπαλλήλους στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να χρησιμοποιούν τους όρους «μητέρα» και «πατέρας»

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν με έγγραφό του, απαγόρευσε στους υπαλλήλους στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να χρησιμοποιούν τους όρους «μητέρα», «πατέρας» και «manpower» (ανθρώπινο δυναμικό στα ελληνικά, που περιλαμβάνει την λέξη man=άνδρας)!



Γέννησε η Κατερίνα Στικούδη

Το δεύτερο της παιδί κρατά στην αγκαλιά της η Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια γέννησε το μεσημέρι της Τετάρτης ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στις 13:20 στο μαιευτήριο Ιασώ.