Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 -

μικρού Μπεν



Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση του μικρού Μπεν - Βρέθηκε αίμα στο αυτοκινητάκι

Ανθρώπινο αίμα βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, που σημειώνει η Daily Mail, σε ένα αυτοκινητάκι και ένα σανδάλι που πιστεύεται πως ανήκουν στον μικρό Μπεν Νίντχαμ, που εξαφανίστηκε στην Κω, πριν από 26 χρόνια.



Συγκλονίζει η αδερφή του μικρού Μπεν: Δεν μας έχει μείνει άλλο κουράγιο

«Είναι παράξενο συναίσθημα. Έχω έναν αδερφό, που δεν είναι εδώ, που δεν τον γνώρισα ποτέ, αλλά νιώθω τόσο κοντά του. Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και αναρωτιέμαι που είναι. Θα με "σταυρώσει" αν τον βρουν εκεί. Έχω αφιερώσει όλη τη ζωή μου στην αναζήτηση του Μπεν, όλα τα υπόλοιπα έχουν μπει σε αναμονή» ανέφερε μεταξύ άλλων η 22χρονη.

 



Κως: «Μπλόκο» στις έρευνες για την υπόθεση του μικρού Μπεν από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου!

Απρόσμενη τροπή παίρνουν οι έρευνες για την υπόθεση του μικρού Μπεν, αφού ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου στο οποίο γίνονται οι έρευνες προσήλθε στο σημείο μαζί με τον δικηγόρο του και δήλωσε ότι υπάρχουν διάφορα «θέματα» όσον αφορά τη συνέχιση της επιχείρησης της αστυνομίας.



Ραγίζει καρδιές: Το πρώτο μήνυμα της μητέρας του μικρού Μπεν μετά τα ίχνη αποσύνθεσης

Οι ραγδαίες εξελίξεις στις έρευνες για τον μικρό Μπεν Νίνταμ μονοπωλούν το ενδιαφέρον των βρετανικών ΜΜΕ. 

Σήμερα (Πέμπτη) το πρωί έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν ίχνη αποσύνθεσης στο σημείο όπου διεξάγονται οι έρευνες. Ωστόσο, οι ειδικοί επιστήμονες που επεξεργάζονται τα νέα δεδομένα δεν έχουν προσδιορίσει ακόμα αν προέρχονται από άνθρωπο ή από ζώο.