Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

μηχανογραφικα



Παράταση μέχρι 17 Ιουλίου για την υποβολή μηχανογραφικού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2019

Μέχρι και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, η οποία επιβεβαιώνει προηγούμενο τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.



Πανελλήνιες 2019: Αναρτήθηκαν τα μηχανογραφικά δελτία

Τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2019 αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα:



Πανελλήνιες 2018: Κανένα λάθος στο μηχανογραφικό σύμφωνα με το υπουργείο

Ψευδές και ανυπόστατο» χαρακτηρίζει το υπουργείο Παιδείας το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» περί λαθών στο μηχανογραφικό 2018, που είχε ως αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να δηλώσουν σχολές τετραετείς, αντί πενταετών.



Δείτε πως είναι τα φετινά μηχανογραφικά για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2018 αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ www.minedu.gov.gr  στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.



Μηχανογραφικό 2017: Αυτά είναι τα πτυχία που ψάχνει η αγορά εργασίας

Μόλις το 56% των αποφοίτων από το 2011 και μετά απορροφήθηκε από την αγορά εργασίας, με το ποσοστό ανεργίας να αγγίζει το 36%.



Λήγει σήμερα η προθεσμία για οριστικοποίηση των μηχανογραφικών δελτίων

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή των μηχανογραφικών των υποψηφίων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Όπως τονίζει το υπουργείο Παιδείας, δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.