Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

μηχανική βλάβη



Διασωληνώθηκε ξανά ο Βασίλης Λεβέντης

Μικρή επιβάρυνση της  αναπνευστικής του  λειτουργίας παρουσίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και  κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του, όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου ο κ. Λεβέντης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Πιο συγκεκριμένα



Μηχανική βλάβη στο πλοίο «Πρέβελης»

Στο λιμάνι του Διαφανιού, στην Κάρπαθο βρίσκεται από τις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης το πλοίο «Πρέβελης» προερχόμενο από Ρόδο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα και αναμένεται εμπειρογνώμονας και τεχνικός.

Το πλοίο έχει επιβάτες που έχουν ως προορισμό τα Πηγάδια, την Κάσο και την Κρήτη.



Mηχανική βλάβη στο πλοίο “Αδαμάντιος Κοραής” στην Αλεξανδρούπολη

Mηχανική βλάβη παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» πριν τον απόπλου του από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με 597 επιβάτες.

Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7:00 για Σαμοθράκη και Λήμνο. Από το πλήρωμα γίνονται προσπάθειες για αποκατάσταση της βλάβης.



Μηχανική βλάβη σε τρένο που παρέσυρε σκύλο στη Σκύδρα

Η αμαξοστοιχία 83, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Φλώρινα, υπέστη μηχανική βλάβη, όταν παρέσυρε σκύλο, στο ύψος της Σκύδρας.

Ως αποτέλεσμα, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, ενώ οι 50 επιβαίνοντες πρόκειται να μεταφερθούν στον τελικό τους προορισμό με λεωφορείο μισθωμένο από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.



Ακυβέρνητο ιστιοφόρο λόγω μηχανικής βλάβης νότια της Κέας

Καλά στην υγεία τους είναι οι τέσσερις επιβαίνοντες ιστιοφόρου σκάφους που παρουσίασε μηχανική βλάβη νότια της Κέας, με αποτέλεσμα να παραμείνει ακυβέρνητο.

Οι τέσσερις επιβαίνοντες μετεπιβιβάστηκαν σε ταχύπλοο σκάφος και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Κέας.



Μηχανική βλάβη παρουσίασε το "Blue Star Paros" - Επιστρέφει στον Πειραιά

Στο λιμάνι του Πειραιά επιστρέφει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue Star Paros», καθώς παρουσίασε μερική δυσλειτουργία στο πηδάλιο.

Το πλοίο μεταφέρει 17 επιβάτες και παρουσίασε το πρόβλημα ενώ έπλεε ανατολικά της Αμοργού.

Δεν έχει υπάρξει αίτημα συνδρομής και δεν αναμένεται να προσεγγίσει στους λιμένες Αιγιάλης - Δονούσας - Νάξου και Πάρου.