Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Μεξικο



Στα νότια σύνορα των ΗΠΑ συνωστίζονται αιτούντες άσυλο από όλο τον κόσμο

Οι αυξανόμενες πολιτικές και φυλετικές διώξεις στη γενέτειρά του, τη Μαυριτανία, ώθησαν τον Μπάρι να φύγει. Αποφάσισε να πάει στις ΗΠΑ διασχίζοντας τον Ιούλιο τα σύνορα με το Μεξικό, όπως κάνουν πολλοί Αφρικανοί.



Από ασφυξία ο θάνατος της θείας του Πισάρο, ύποπτος ένας νοσοκόμος της οικογένειας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονική επίθεση στη θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΡ, Ροδόλφο Πισάρο, η οποία έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/01) στο Μεξικό. Από την επίθεση και η μητέρα του παίκτη τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Τώρα, όλοι (ο ποδοσφαιριστής και οι κάτοικοι του Μεξικού) παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.



Έφυγε για Μεξικό ο Πισάρο μετά τη δολοφονία της θείας του

Για το Μεξικό αναχώρησε ο Ροδόλφο Πισάρο, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του, η οποία περνά δύσκολες στιγμές μετά τη δολοφονία της θείας του.

Η ΑΕΚ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και ασφαλώς του έδωσε την άδεια σε αυτή την τραγική συγκυρία να ταξιδέψει στην πατρίδα του.



25 Πολιτείες στέλνουν ενισχύσεις στο Τέξας για να μην γκρεμίσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση το τείχος με Μεξικό

Οι ΗΠΑ βρίσκονται στα πρόθυρα ενός δεύτερου εμφυλίου πολέμου καθώς 25 Πολιτείες (με Ρεπουμπλικανούς κυβερνήτες) στέλνουν ενισχύσεις από τις δικές τους Εθνοφρουρές στο Τέξας για να μην γκρεμίσει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση το τείχος που προστατεύει τα σύνορα του με το Μεξικό.



Η Σελένα Γκόμεζ θα υποδυθεί τη θρυλική τραγουδίστρια Λίντα Ρόνσταντ σε βιογραφική ταινία

Τη θρυλική τραγουδίστρια Λίντα Ρόνσταντ θα υποδυθεί η Σελένα Γκόμεζ, σε επερχόμενη βιογραφική ταινία, σύμφωνα με το Variety. Η τραγουδίστρια της ποπ και πρωταγωνίστρια της σειράς «Only Murders in the Building» αποκάλυψε τα σχέδιά της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία των απομνημονευμάτων της Λίντα Ρόντσταντ «Simple Dreams» του 2013, σε ανάρτησή της στο Instagram.



Μεξικό: Βρέθηκε σπηλιά σφραγισμένη από τους Μάγια με ανθρώπινους σκελετούς και λείψανα ζώων

Σε μια σπουδαία ανακάλυψη προχώρησαν ερευνητές που εκτελούσαν εργασίες σε μια τοποθεσία ταφής του αρχαίου πολιτισμού των Μάγια στο Μεξικό, καθώς βρήκαν ένα σφραγισμένο σπήλαιο και αφού έκαναν στην άκρη τον ογκόλιθο που σφράγιζε την είσοδο, βρήκαν ανθρώπινους σκελετούς και λείψανα από περισσότερα από 20 διαφορετικά είδη ζώων.