Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

μεταρρυθμιση



Νικαράγουα: Ακυρώνεται η μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό μετά από πολύνεκρες διαδηλώσεις

Ο πρόεδρος της Νικαράγουας Ντανιέλ Ορτέγκα ανακοίνωσε την Κυριακή ότι οι σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις του ασφαλιστικού συστήματος που πυροδότησαν πολυήμερες, πολύνεκρες διαδηλώσεις ακυρώνονται, καθώς προσπαθεί να τερματίσει μια από τις σοβαρότερες κρίσεις επί των ημερών του στην εξουσία στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.



Δημοσκόπηση: Αντίθετο στο φορολογικό νομοσχέδιο των Ρεπουμπλικανών το 50% των Αμερικανών

Σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί είναι αντίθετοι στη φορολογική μεταρρύθμιση των Ρεπουμπλικανών, που αποτελεί δέσμευση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όπως δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Ipsos και του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.



Κρίσιμη μέρα στην αμερικανική Γερουσία για τη φορολογική μεταρρύθμιση Τραμπ

Η ρεπουμπλικανική πλειοψηφία στη Γερουσία θα αποπειραθεί σήμερα να ξεπεράσει τις τελευταίες ασυμφωνίες και να υιοθετήσει χωρίς άλλη καθυστέρηση τη μεγάλη μείωση των φόρων που είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.



Αναστασιάδης: Η λύση του Κυπριακού είναι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση

Η λύση του Κυπριακού θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση για την οικονομική ανάπτυξη για το νησί, τόνισε ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης σε ομιλία του στο συνέδριο του «Economist», που διεξάγεται σήμερα στη Λευκωσία.



Αναστασιάδης: Η λύση του Κυπριακού είναι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση

Η λύση του Κυπριακού θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση για την οικονομική ανάπτυξη για το νησί, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε ομιλία του στο συνέδριο του «Economist», που διεξάγεται σήμερα στη Λευκωσία.



Τουσκ: Πρόταση για μια φιλόδοξη μεταρρύθμιση της Ένωσης

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκή Ένωσης Ντόναλντ Τουσκ πρότεινε χθες Τρίτη ένα φιλόδοξο πρόγραμμα 13 συνόδων κορυφής μέσα στα επόμενα δύο χρόνια με στόχο να δοθεί νέα ώθηση στην ΕΕ μετά το σοκ του Brexit.