Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

μεταπολιτευση

 

24η Ιουλίου 1974: Η αρχή της εποχής της «Μεταπολίτευσης»

Στις 23 Ιουλίου 1974 η επτάχρονη δικτατορία της 21ης Απριλίου, υπό το βάρος της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, κατέρρευσε. Οι στρατιωτικοί παρέδωσαν την εξουσία στους πολιτικούς και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ορκίστηκε πρωθυπουργός της χώρας, επικεφαλής της κυβέρνησης «Εθνικής Ενότητας» τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Ιουλίου.



Βενιζέλος: Ο εσπερινός της Μεταπολίτευσης

Ηχηρό μήνυμα έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τα τελευταία γεγονότα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο: «Ο εσπερινός της Μεταπολίτευσης», μιας και την Δευτέρα εορτάζεται η αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τίτλο: «Ο εσπερινός της Μεταπολίτευσης»  



Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας έχει πει τα μεγαλύτερα ψέματα από τη Μεταπολίτευση και μετά

Επίθεση στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατήγγειλε για επικοινωνιακά παιχνίδια και ότι «έχει πει τα μεγαλύτερα ψέματα από τη Μεταπολίτευση και μετά», αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα «απαξιωμένο στη συνείδηση των πολιτών» εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού για την ηλεκτρονική πλατφόρμα δράσης «Συμμετέχω στη Ν.Δ.», η οποία έχει στόχο ν



ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ: Η μεγαλύτερη απάτη της μεταπολίτευσης κατά των στρατιωτικών!

Η απάτη που ονομάζεται “επίδομα παραμεθορίου”  είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης αντιμετώπισαν τους στρατιωτικούς.