Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 -

μεταναστευτική πολιτική



Η Γαλλία ανακτά τον έλεγχο της μεταναστευτικής πολιτικής της

Δραστικά μέτρα, προκειμένου να ανακτήσει τον έλεγχο στη μεταναστευτική πολιτική, λαμβάνει η γαλλική κυβέρνηση του Εμανουέλ Μακρόν σε μία προσπάθεια να πάρει πίσω τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους που κινούνται προς την ηγετιδα της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν.



Πολυεθνικές κατά του Τραμπ: Απάνθρωπη η μεταναστευτική πολιτική

Κατά του Ντόναλντ Τραμπ και της μεταναστευτικής πολιτικής του στράφηκαν μεγάλες αμερικανικές επιχειρήσεις.

Πολυεθνικές ζήτησαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να βάλει αμέσως τέλος στην πολιτική διαχωρισμού των οικογενειών παράτυπων μεταναστών στα νότια σύνορα της χώρας, τονίζοντας ότι πρόκειται για απάνθρωπη τακτική.



Νιγηρία: Ταξιδιωτική οδηγία για τις ΗΠΑ λόγω της... μεταναστευτικής πολιτικής Τραμπ

Η Νιγηρία συμβούλευσε τους υπηκόους της να αποφεύγουν τα μη απολύτως απαραίτητα ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την άρνηση της Ουάσινγκτον να δεχτεί στο αμερικανικό έδαφος πολλούς Νιγηριανούς πολίτες που είχαν έγκυρες θεωρήσεις εισόδου, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.



Συνέντευξη Τύπου Βουδούρη για τους λόγους παραίτησής του από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

Τους λόγους της παραίτησής του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής εξέθεσε ο Οδυσσέας Βουδούρης σε σημερινή συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα.



Πρωθυπουργός Ουγγαρίας:Απέτυχε η Σύνοδος της Μπρατισλάβα

Η άτυπη σύνοδος κορυφής της Μπρατισλάβας απέτυχε να αλλάξει τη μεταναστευτική πολιτική που ακολουθούν οι Βρυξέλλες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν.



Τι απάντησαν οι πολιτικοί αρχηγοί για μεταναστευτική πολιτική

Ο τέταρτος θεματικός κύκλος του debate αφορούσε τη μεταναστευτική πολιτική.
 
Διαβάστε τι απάντησαν για το μείζον πρόβλημα οι πολιτικοί αρχηγοί
 
Ερώτηση Μάρας Ζαχαρέα: Εάν είστε αύριο υπουργός Εξωτερικών, τι ακριβώς θα πράξετε όταν ακούσετε πως  βάρκες με  10.000 μετανάστες φτάνουν στα ελληνικά νησιά;