Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μετα



Κοτζιάς: Ο ελληνικός στρατός δεν αναγνωρίζει τα σύνορα με την Αλβανία - Μέτα: Ελπίζω ότι είναι fake news

Νέες εντάσεις άναψαν στις ήδη ευαίσθητες ελληνοαλβανικές σχέσεις οι νέες δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.



Αύξηση του κατώτατου μισθού υπόσχεται η Αχτσίογλου

Τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και στο κοινωνικό σύστημα ασφάλισης τα τελευταία τρία χρόνια στην Ελλάδα, παρουσίασε η υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, μιλώντας σε σεμινάριο που διοργάνωσε η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών της Κομισιόν, σήμερα στις Βρυξέλλες.



Χαμηλότερο το ΙQ στις γενιές μετά το 1975

Ο δείκτης νοημοσύνης (IQ) μειώνεται στις γενιές που έχουν γεννηθεί μετά το 1975 και νορβηγοί ερευνητές εκτιμούν πως η πιο εύλογη εξήγηση είναι ότι το πολιτιστικό περιβάλλον είναι λιγότερο ευνοϊκό για τις νέες γενιές.



 MARFIN 8 χρόνια μετά...

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010. Ένα πρωινό, όπου είχε προγραμματιστεί Πανελλαδικό συλλαλητήριο, το μαζικότερο ίσως με ανθρώπους όλων των ηλικιών, και να υπολογίζονται γύρω στους 120.000-150.000.



Επέστρεψε δέκα χρόνια μετά για να πει ευχαριστώ στον Έλληνα που τον βοήθησε

Μια πολύ συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα Αφγανόπουλο ξετυλίχτηκε τις τελευταίες μέρες στο νησί της Πάτμου. 

Αφγανόπουλο που πριν 10 χρόνια πέρασε σαν λαθρομετανάστης από το νησί μας, επέστρεψε να ευχαριστήσει έναν συμπατριώτη μας που του έκανε τα εισιτήρια να πάει στον Πειραιά και να τα επιστρέψει.



Συγκλονιστικό! Ήταν μόλις τριών ετών όταν ξέφυγε από την προσοχή των γονιών της [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Qifeng ήταν μόλις 3 χρόνων όταν χάθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο της Κίνας, όταν για λίγα δευτερόλεπτα ξέφυγε από την προσοχή των γονιών της.