Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μέσα κοινωνικής δικτύωσης



Facebook: Ένα μικρό ανθρώπινο λάθος σε κεντρικό υπολογιστή η αιτία για το σχεδόν 24ωρο «μπλακ άουτ»!

Αφού επί σχεδόν 24 ώρες το Facebook (και μαζί με αυτό οι «αδελφές» πλατφόρμες Instagram, Whatsapp και Messenger) αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, που έκαναν δύσκολη τη ζωή πολλών χρηστών ανά τον κόσμο, τελικά αποκατέστησε πλήρως τη λειτουργία του.



Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ναρκισσισμός

Μια φωτογραφία σέλφι στα γρήγορα όπως επίσης γρήγορα «ανεβαίνει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 



Απίστευτο! Ο Ομπάμα παραχώρησε συνέντευξη στον πρίγκιπα Χάρι - Ποιο το θέμα της;

Τις επιπτώσεις της αλόγιστης χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επεσήμανε ο Μπαράκ Ομπάμα στην πρώτη συνέντευξη μετά το τέλος της θητείας του τον περασμένο Ιανουάριο, την οποία παραχώρησε στον πρίγκιπα Χάρι στο ραδιόφωνο του BBC.



Κυβερνοεπίθεση στο Twitter υπέρ Ερντογάν και κατά Ολλανδίας, Γερμανίας - Τι απαντά ο εκπρόσωπος του μέσου κοινωνικής δικτύωσης

Τους λογαριασμούς μεγάλων οργανισμών στο Twitter παραβίασαν χάκερς, που φέρονται να είναι υποστηρικτές της τουρκικής κυβέρνησης, καθώς δημοσίευσαν αναρτήσεις υπέρ του Ερντογάν.



Πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι ένα «duck face» και μια selfie σε χώρες του Ισλάμ

Η δραστηριότητα στα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη για γυναίκες σε συντηρητικές κοινωνίες.

Φωτογραφίες που δυτικές γυναίκες μπορεί να ανεβάσουν δίχως δεύτερη σκέψη, σε ορισμένα μέρη της Βόρειας Αφρικής, στη Μέση Ανατολή και στην Ανατολική Ασία θα τους προκαλούσαν ενδεχομένως πολλά προβλήματα.



To μήνυμα Τσίπρα για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

Το μήνυμά του για την επανεκλογή του έστειλε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου, είναι ανανέωση ευθύνης για έναν ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, πιο συλλογικό, πιο αποτελεσματικό στις δύσκολες μάχες που μας περιμένουν, για μια Ελλάδα της δικαιοσύνης και της προκοπής».