Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

Μέριλιν Μονρόε



Ποσό ρεκόρ για τη Χρυσή Σφαίρα της Μέριλιν Μονρόε -490.000 δολ. για διθέσιο κάμπριο της

Ποσό- ρεκόρ «έπιασε» η Χρυσή Σφαίρα της Μέριλιν Μονρόε, ενώ στην ίδια δημοπρασία βγήκε για πρώτη φορά στο σφυρί το μαύρο διθέσιο κάμπριο αυτοκίνητό της.

Η Χρυσή Σφαίρα που είχε πάρει η Αμερικανίδα ηθοποιός το 1961, πουλήθηκε για 250.000 δολάρια στη δημοπρασία Julien's Auctions στο Μπέβερλι Χιλς, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για το συγκεκριμένο βραβείο.



Πωλήθηκε η περίφημη βίλα της Μέριλιν Μονρόε - Πόσο κόστισε στο νέο ιδιοκτήτη;

Βρέθηκε αγοραστής γαι τη βίλα όπου βρέθηκε νεκρή η ηθοποιός και performer, Μέριλιν Μονρόε.

Η ηθοποιός άφησε εκεί την τελευταία της πνοή έπειτα από υπερβολική χρήση βαρβιτουρικών. Η ισπανικού στιλ βίλα στη γειτονιά Μπρέντγουντ του Λος Αντζελες ήταν η μοναδική κατοικία την οποία αγόρασε η Μέριλιν Μονρόε, έπειτα μάλιστα από συμβουλή του ψυχιάτρου της.



Ο μυστήριος θάνατος της Μέριλιν Μονρόε και οι 5 επικρατέστερες θεωρίες συνωμοσίας

Την πρώτη μέρα του Ιουνίου του μακρινού 1926 γεννήθηκε ένα κορίτσι που έμελλε να γράψει ιστορία: η Μέριλιν Μονρόε. 36 χρόνια, 2 μήνες και τέσσερις μέρες αργότερα, η Μέριλιν Μονρόε, έχοντας ήδη γράψει ιστορία στον χώρο του κινηματογράφου αλλά και της σόουμπιζ γενικότερα, βρισκόταν νεκρή στη βίλα της στο Λος Άντζελες. Η Μονρόε ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι της.



Προς 4,8 εκατ. δολάρια πουλήθηκε η θρυλική τουαλέτα της Μέριλιν Μονρόε για το Happy Birthday Mister President

 

Το ποσό ρεκόρ των 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων έδωσαν οι εκπρόσωποι του μουσείου Ripley’s Believe It Or Not για το πιο διάσημο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, εκείνο που φόρεσε το 1962 όταν τραγούδησε το Happy Birthday Mister President στο Τζον Κένεντι.



Τι είχε πει η Μέριλιν Μονρόε για τους Έλληνες

Στη στήλη «Σαν σήμερα» (1η Ιουνίου) διαβάζουμε: «Το 1926 γεννήθηκε στο Λος 'Αντζελες η Μέριλιν Μονρόε, Αμερικανίδα ηθοποιός».