Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μερη



Τα καλύτερα μέρη για να περάσεις τα Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και όλοι θα ήθελαν να βρεθούν σε τόπους και μέρη του κόσμου όπου είναι απόλυτα συνυφασμένα με αυτές τις γιορτές.



12 μέρη του κόσμου που δεν αντέχουν άλλους τουρίστες

Υπάρχουν κάποια μέρη στον κόσμο που έχουν προωθηθεί τόσο έντονα ως μαγευτικοί προορισμοί, που μοιάζουν σαν να έχουν πέσει… θύματα της ίδιας τους της τουριστικής επιτυχίας.

Ο λόγος είναι ότι κάθε χρόνο οι τουρίστες αυξάνονται σε βαθμό που τα ίδια τα μέρη και ο φυσικός τους πλούτος ίσως να μην μπορούν να τους διαχειριστούν.



Πόλεις και χωριά στη… σκιά ηφαιστείων

Κάθε προορισμός έχει τη δική του ομορφιά και γοητεία όμως λίγοι μπορούν να συγκριθούν με αυτούς που βρίσκονται στη σκιά… κάποιου ηφαιστείου.

Από το Μπαλί μέχρι και την Ελλάδα συγκεντρώσαμε και σας αποκαλύπτουμε μερικά γνήσια τουριστικά hotspots που προσφέρουν απίστευτη θέα στις κορυφές των ηφαιστείων.

Αγκούνγκ, Μπαλί, Ινδονησία



Τα καλύτερα μέρη για πρόταση γάμου

Ένα ζευγάρι φεύγει για διακοπές στη Ρώμη ή στο Παρίσι. Εκείνος κουβαλάει μαζί του το διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Και εκεί που πάει να το βγάλει από την τσέπη στα σκαλοπάτια της Πιάτσα ντι Σπάνια ή στον Πύργο του Άιφελ, βλέπει άλλους τρεις τύπους να κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, την ίδια ακριβώς στιγμή.



Μέρη στον κόσμο για τα οποία ίσως δεν τα έχουμε ακούσει ποτέ

Ξεκινώντας κανείς ένα ταξίδι ξέρει συνήθως, είτε διαβάζοντας τουριστικούς οδηγούς είτε ρωτώντας τους ντόπιους, ποια είναι τα σημεία που δεν πρέπει να χάσει στον προορισμό του. Αυτά τα «must see», όπως περιγράφονται, που θεωρούνται αναπόσπαστα κομμάτια της γνωριμίας του ταξιδιώτη με κάποιο μέρος.