Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

μελλον



Τα οράματά της συγκλονίζουν: "Το 2021 θα είναι δύσκολο και οι άνθρωποι θα ξεριζωθούν από την πίστη τους.

Αν θεωρείτε πως το 2021 θα είναι μία καλή χρονιά,τότε πρέπει να δώσετε προσοχή στα οράματα της πιο δίασημης γιαγιάς.

 

Η Μπάμπα Βάνγκα, την γνωστή και ως Νοστράδαμο των Βαλκανίων, πρόβλεψε ότι το 2021 θα είναι... μία πάρα πολύ δύσκολα χρονιά. 



Στο μέλλον θα είμαστε ψηλότεροι, μεγαλύτεροι και πιο πεινασμένοι

Ο πλανήτης αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες μια από τις οποίες είναι ότι πρέπει να… ταΐζει 7,6 δισεκατομμύρια στόματα. Αλλά τι θα συμβεί όταν ο πληθυσμός φτάσει τα 9 δισεκατομμύρια σε λίγες δεκαετίες;

Η κατάσταση μάλιστα προβλέπεται ακόμα… χειρότερη γιατί γινόμαστε όλο και πιο πεινασμένοι από γενιά σε γενιά, σύμφωνα με νέα μελέτη από Νορβηγούς επιστήμονες.



Ρώσοι ειδικοί και αναλυτές μιλούν για το μέλλον της Ορθοδοξίας

Ρώσοι ειδικοί και αναλυτές μιλούν στο Sputnik για τις εξελίξεις που φέρνει η απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου με την εκχώρηση αυτοκεφαλίας στην Ουκρανία και το μέλλον της Ορθοδοξίας.



Γιώργος Χατζημάρκος στην Έκθεση “ΙΚΑΡΟΣ”: «Στα διδάγματα της ιστορίας, ο οδηγός μας για το μέλλον»

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια της έκθεσης που αφηγείται την ιστορία των διάσημων ροδιακών κεραμικών και αναβιώνει την περίοδο της βιομηχανικής έκρηξης στο νησί της Ρόδου



Μέρκελ: Το μεταναστευτικό θα μπορούσε να καθορίσει τη μοίρα της Ευρώπης

Σε υψηλούς τόνους και με μηνύματα τόσο προς το εξωτερικό μίλησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ στην Bundestag για το μεταναστευτικό ζήτημα.



Έκλεισαν οι κάλπες - Βία, νοθεία και αγωνία για το πολιτικό μέλλον του Ερντογάν

Έκλεισαν, στις 5 το απόγευμα, οι κάλπες των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών στην Τοπυρκία, που χαρακτηρίζονται ως οι πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών για την χώρα, αλλά και για το πολιτικό μέλλον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.