Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

μελισσανιδης



Αθωώθηκαν ΑΕΚ και Μελισσανίδης από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

AΕΚ και Δημήτρης Μελισσανίδης κρίθηκαν αθώοι από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία είχε εισηγηθεί αφαίρεση 10 βαθμών στην Ένωση και ισόβιο αποκλεισμό στον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, για την υπόθεση που αφορούσε επηρεασμό σε εκλογικές διαδικασίες περίπου δέκα Ενώσεων.



Παραχωρεί κτίριο για τις ανάγκες της Ερασιτεχνικής ο Μελισσανίδης

Κοντά στη «Μάνα ΑΕΚ» βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως φαίνεται από τις κινήσεις του να παραχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ένα κτίριο που ανήκει στον ίδιο, στον Περισσό, προκειμένου να στεγαστούν εκεί τμήματα της Ερασιτεχνικής.



Μπαταγιάννης: Επιτυχία αν δεν συναντηθούν οι Μελισσανίδης, Μαρινάκης και Σαββίδης

Για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ενώ ανέφερε πως θα ήταν επιτυχία του πρωταθλήματος αν δεν συναντηθούν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης.

 

Ακολουθούν αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Λίγκας στην εφημερίδα LiveSport...



Επεισόδιο Μελισσανίδη - Κούγια σε μαγαζί της Βουλιαγμένης!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συνάντησε τον Αλέξη Κούγια σε μαγαζί της Βουλιαγμένης και φέρεται να του επιτέθηκε.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ήταν πυρ και μανία με την ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον διαιτητή στην αναμέτρηση με την «Ένωση» και, όταν τον συνάντησε σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης, οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι... βγήκε εκτός εαυτού!



Μελισσανίδης: Στημένος ο επόπτης!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εξοργισμένος με την απόφαση του επόπτη, Γιώργου Καλφόγλου, να μην σηκώσει το σημαιάκι του στη φάση του 81ου λεπτού, στην οποία ο Πέδρο Ενρίκε σκόραρε το γκολ που έκρινε τον τελικό και χάρισε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ!



Αρέσει στον Μελισσανίδη ο Μίτσελ

Πάνω του, φαίνεται πως θα πάρει το θέμα της πρόσληψης του νέου τεχνικού ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 

Σύμφωνα με τη «Sportday» ένας από τους προπονητές που θα μπορούσε να απασχολήσει την «Ένωση» είναι και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ, που απολύθηκε από τη Μαρσέιγ.