Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

μελετη



Έπεσε η αυλαία για το «MEGA Καλημέρα» – Θανάσης Πάτρας: «Όλα γίνονται για καλό, το παραμύθι δεν έχει δράκο»

Μετά από τρία χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, η εκπομπή «Mega Καλημέρα» έριξε αυλαία. Το φινάλε της εκπομπής ήταν πρόωρο με τους συντελεστές να αποχαιρετούν σήμερα, 26 Απριλίου, το τηλεοπτικό κοινό.



Νέα μελέτη αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο χυμός που «σκοτώνει» τη σαλμονέλα

Ο χυμός ντομάτας μπορεί να «σκοτώσει» τη σαλμονέλα κι άλλα βακτήρια, που μπορούν να βλάψουν το πεπτικό και ουροποιητικό σύστημα, σύμφωνα με το EurekAlert.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η σαλμονέλα είναι ένα θανατηφόρο παθογόνο, η οποία προκαλεί στον άνθρωπο τυφοειδή πυρετό κι άλλα προβλήματα, τα οποία εάν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως, μπορεί να είναι θανατηφόρα.



H Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως της έχει γίνει αναγνωριστική προσέγγιση για την Ευρωβουλή

Στην αποκάλυψη πως της έχει γίνει αναγνωριστική προσέγγιση για την Ευρωβουλή προχώρησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο νέο της Q&A στο Instagram, απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί δύο φορές προτάσεις, προκειμένου να ασχοληθεί με την πολιτική.



Μελέτη για Μωβ: Δεν επιτρέπεται να χαρακτηρίζεις σκουπίδια τα παιδιά του ανθρώπου που υποτίθεται πως αγάπησες

Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τη χήρα του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ, με τον τραγουδιστή να δηλώνει ότι έχει μετανιώσει που υπέγραψε ώστε να γίνει ο γάμος με τον Αντώνη Βαρδή, ενώ εκείνη από την πλευρά της έκανε λόγο για «σκουπίδια».



Συγκινεί η Φλορίντα Πετρουτσέλι για την απώλεια του πατέρα της – «Την έχω θάψει μέσα μου, δεν μιλάω γι’ αυτό»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» που μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα της σε ηλικία μόλις 13 ετών, η Φλορίντα Πετρουτσέλι προχώρησε και εκείνη σε μια προσωπική εξομολόγηση για τον μπαμπά της που έχασε πριν 25 χρόνια.



Βρετανική μελέτη απέδειξε ότι όσοι ξυπνούν πριν τις 10 το πρωί θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα υγείας

Τέλος οι μύθοι για το πρωινό ξύπνημα, η επιστήμη μίλησε.

 

Όσοι ξυπνάνε πριν τις 10 το πρωί αναμένεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το μεταβολισμό τους και μπορεί να θεωρηθεί βασανιστήριο για τον οργανισμό.