Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024 -

μέιλ



Η Ιβάνκα Τραμπ είναι στο στόχαστρο των Δημοκρατικών

Ερευνα σε βάρος της Ιβάνκα Τραμπ θα κάνουν οι Δημοκρατικοί, μετά την αποκάλυψη της Washington Post ότι η κόρη του προέδρου και σύμβουλος του Λευκού Οίκου χρησιμοποιούσε το προσωπικό email της για υπηρεσιακούς σκοπούς.



Ο φούρναρης του Τσακαλώτου και το μέιλ του πολίτη

Ιδιαίτερη προτίμηση σε φούρνο-ζαχαροπλαστείο της Πανεπιστημίου, γαλλικής προελεύσεως, φαίνεται ότι δείχνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Σε αυτό το φούρνο, όμως, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Ελευθερίας του Τύπου, δεν υπάρχει POS, την ώρα που το υπουργείο κάνει αγώνα για την εγκατάσταση του παντού.



Χαρδούβελης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε το mail μου το 2015

O πρώην ΥΠΟΙΚ  Γκίκας Χαρδούβελης μιλώντας σε γνωστο ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε  πως: "Ξεχάστε το... e-mail Χαρδούβελη, το e-mail Χαρδούβελη το εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στο 2015. Το 2016 είναι όλα καινούριο".

Μιλώντας στον Βήμα FM ο κ. Χαρδούβελης συγκρίνοντας το περίφημο «mail Χαρδούβελη» με τα τωρινά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση είπε:



ΝΔ: "Παιδική χαρά το μέιλ Χαρδούβελη μπροστά στο τρίτο Μνημόνιο"

Η Νέα Δημοκρατία σε άτυπη ενημέρωσή της προσπαθεί με ένα δεύτερο κατά σειρά non paper να αποδομήσει τα μέτρα του τρίτου μνημονίου χαρακτηρίζοντας μάλιστα «παιδική χαρά» το e-mail Χαρδούβελη σε σχέση με αυτά που καλείται να ψηφίσει τώρα η Βουλή.