Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

μέχρι



Μέχρι τον Οκτώβριο οι ανακοινώσεις για το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια

Έως τον ερχόμενο Οκτώβριο θα έχει γίνει γνωστό το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι αλλαγές στις δύο τελευταίες τάξεις της Γ´ Λυκείου, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.



Τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου συγχωριανός του

Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, το μεσημέρι, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ένας αγρότης 62 ετών στο Ράγιο της Θεσπρωτίας, από συγχωριανό του ηλικίας 42 ετών.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άνδρες καβγάδισαν για κτηματικές διαφορές στο χωράφι του θύματος με αποτέλεσμα ο 62χρονος να πέσει νεκρός ανέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.



Aναστασιάδης: ''Κρίσιμη'' η περίοδος μέχρι το τουρκικό δημοψήφισμα

Κρίσιμη χαρακτηρίζει την περίοδο μέχρι το δημοψήφισμα της Τουρκίας ο Αναστασιάδης.



Αναλύοντας την έκθεση του ΔΝΤ-Η κρίση θα φτάσει μέχρι το 2050

Μια ζοφερή πραγματικότητα για τους Ελληνες που θα διαρκέσει δεκαετίες περιγράφει η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα.



Μέχρι και το υδραγωγείο πάγωσε από το πολικό ψύχος

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή του νομού Τρικάλων, έως -10 στα πεδινά, είχαν ως αποτέλεσμα να παγώσει το υδραγωγείο στο Κεφαλόβρυσο, την Κυριακή.



Δυο 30χρονοι έκλεψαν μέχρι και τα χρήματα που είχε κρύψει σε... κουτιά χαπιών

Ακόμα και τα χρήματα που είχε βάλει ηλικιωμένος  μέσα στο κουτί με τα χάπια έκλεψαν δύο «αετονύχηδες», τα στοιχεία των οποίων είναι πλέον γνωστά στις διωκτικές Αρχές μετά από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Χερσονήσου.