Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΜΕΓΚΑΝ



Χάρι και Μέγκαν καρφώνουν την Κέιτ Μίντλετον για Photoshop

Το αποτυχημένο photoshop της Κέιτ Μίντλετον χλευάστηκε από το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν, που έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες,  το ζευγάρι του Σάσεξ έψαχνε ευκαιρία να επιτεθεί στο Παλάτι και τη βρήκε από την γκάφα της Κέιτ.



Πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Xάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά τη διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο

Η πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ (Μeghan Markle) γιόρτασαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο χιονοδρομικό κέντρο Whistler του Καναδά, λίγες ώρες μετά την παρουσίαση της νέας τους ιστοσελίδας με τον τίτλο «Σάσσεξ». Πρόκειται για την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.



Διέρρευσε η ταυτότητα του ατόμου που σχολίασε ρατσιστικά το γιο του Χάρι και της Μέγκαν

Σε αναταραχή βρίσκεται για ακόμη μια φορά η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου κι αυτή τη φορά πρόκειται για την αποκάλυψη της ταυτότητας αυτού που σχολίασε με ρατσιστικό ύφος το χρώμα του δέρματος του Άρτσι, γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.



Νέο βιβλίο ανάβει φωτιές στο βρετανικό παλάτι – Ο «αντιδημοφιλής βασιλιάς» και ο «διψασμένος για εξουσία διάδοχος του θρόνου

Ενα ακόμη βιβλίο, αυτή τη φορά με την υπογραφή του διάσημου δημοσιογράφου Omid Scobie Endgame, ο οποίος ασχολείται με θέματα του βρετανικού παλατιού, αναμένεται να ανάψει φωτιές στη βασιλική οικογένεια. Το αμφιλεγόμενο βιβλίο εκτιμάται ότι θα ρίξει περισσότερο φως στους ισχυρισμούς για εντάσεις μεταξύ του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ και του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.



Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Χάρι και Μέγκαν έφυγαν πριν ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις για την Ελισάβετ

Εντύπωση προκαλεί η είδηση που φέρνει στο φως της δημοσιότητας, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Αν και ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ για να παραστούν στους εορτασμούς για την παραμονή της 96χρονης μονάρχη στο βρετανικό θρόνο, τελικά αναχώρησαν μια ώρα πριν ξεκινήσει η θεαματική παρέλαση.



Χαμός με το Megxit: Γιατί αποκαλούν υποκριτές τον Χάρι και την Μέγκαν - Ποια προνόμια αφήνουν

Πυρ και μανία είναι ο βρετανικός Τύπος με την απόφαση των Σάσεξ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Daily Mail», Πιρς Μόργκαν, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Βασίλισσα Ελισάβετ θα πρέπει να διώξει από το Παλάτι τους «εγωπαθείς και αλαζόνες» Μέγκαν και Χάρι προτού διαλύσουν την βρετανική μοναρχία.