Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

μεγαρο μουσικης



Ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντά τους μαθητές του στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντά τους μαθητές του σε δύο ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις στην αίθουσα διδασκαλίας μουσικής βιβλιοθήκης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 28 & 29 Ιουνίου.



Παγκόσμια απήχηση και συγκίνηση για τα εορταστικά streamings του Μεγάρου

Με μεγάλη συγκίνηση υποδέχτηκαν χιλιάδες θεατές από όλο τον κόσμο τις δύο εορταστικές μεταδόσεις του Μεγάρου για τα 30 του χρόνια και για την 200ή επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης που παρουσιάστηκαν διαδικτυακά, τον προηγούμενο μήνα από το site, το facebook και το κανάλι του στο YouTube.



Πλήθος κόσμου στο Μέγαρο Μουσικής για το Ορατόριο, Παναγία η Μητέρα του Φωτός

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημιουργήθηκε ένα έργο αφιερωμένο στην Παναγία και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για να υμνήσει την Μητέρα του κόσμου μέσα από μια καλλιτεχνική ματιά. Το τρίπτυχο εικόνας, μουσικής και θεατρικών δρώμενων καθήλωσε τον κόσμο που για 2 ολόκληρες ώρες ζούσε με ένταση το κάθε δρώμενο στη σκηνή του Μεγάρου.



Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από το Ορατόριο «Παναγία – Η Μητέρα του Φωτός» στο Μέγαρο Μουσικής

Παρακολουθείστε στιγμιότυπα από την πρώτη παράσταση του σύγχρονου ορατόριου για την Παναγία στις 7 Φεβρουαρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής με τίτλο «Παναγία – Η Μητέρα του Φωτός» του συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους, σε κείμενα και σκηνοθεσία της Δέσποινας Γκάτζιου.



«Παναγία – Η Μητέρα του Φωτός» στο Μέγαρο Μουσικής

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη παράσταση του σύγχρονου ορατόριου  για την Παναγία στις 7 Φεβρουαρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής με τίτλο «Παναγία – Η Μητέρα του Φωτός» του συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους, σε κείμενα και σκηνοθεσία της Δέσποινας Γκάτζιου.



"Το δίλημμα ήταν πολιτικό κόστος ή εθνικό συμφέρον" είπε ο Τσίπρας για τη συνθήκη των Πρεσπών

Αισθάνομαι δικαιώμενος, είπε ο Πρωθυπουργός αρχίζοντας την ομιλία του στην εκδήλωση με Θέμα «Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών», που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής.