Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

μαύρο χρήμα



«Μαύρα χρήματα» στα ταμεία της νεοναζιστικής οργάνωσης - Καταγγελίες από πρώην βουλευτή της ΧΑ

Μια σειρά σοβαρότατων καταγγελιών κατά της Χρυσής Αυγής, κάνει ο πρώην ευρωβουλευτής της, Ελευθέριος Συναδινός, ο οποίος μιλά για «μαύρα χρήματα» στα ταμεία της νεοναζιστικής οργάνωσης.

 



Ελεγχοι στις πωλήσεις ακινήτων για μαύρο χρήμα. Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο;

Εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλες τις αγοραπωλησίες ακινήτων που έγιναν τα τελευταία χρόνια σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδίου που έχει εκπονηθεί για την αποκάλυψη «μαύρου» αφορολόγητου χρήματος.



Μπαχάμες: Τα πρωτεία διατηρούν οι Έλληνες στον πιο γνωστό φορολογικό παράδεισο

Οι Μπαχάμες, εκτός από εξωτικός παράδεισος διακοπών για όσους μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά, αποτελεί και έναν από τους πιο διαδεδομέμους φορολογικούς παραδείσους,που κινούν παγκοσμίως  το "μαύρο χρήμα".



Γεροβασίλη: Περιμένουμε από τη ΝΔ τοποθέτηση για τις λίστες μαύρου χρήματος

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε δηλώσεις της άφησε υπονοούμενα  για τις "εξαφανισμένες"  λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, από τις κυβερνήσεις Σαμαρά - Βενιζέλου.

 



Αλεξιάδης: Δηλώστε τα "μαύρα" αλλιώς θα χάσετε την περιουσία σας!

Ο αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης βρίσκεται σε ταυτόχρονη συννενόηση με τους θεσμούς,  στοχεύει στην εθελοντική δήλωση των κρυφών εισοδημάτων με δόλωμα την μη επιβολή προστίμου. 



Σε… πριβέ θυρίδες παστώνουν το μαύρο χρήμα

Στην αποκάλυψη πως ιδιωτικές εταιρίες σεκιούριτι προσφέρουν υπηρεσίας φύλαξης χρημάτων σε όσους ανησυχούν για τυχόν ελέγχους της Εφορίας προχωρά με ρεπορτάζ της η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.