Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

μαύρο

 

Πότε αναμένεται να κοπεί το σήμα του Mega

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) απέστειλε σήμερα προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και τον ιδιωτικό πάροχο DIGEA, επιστολή με κοινοποίηση της απόφασης του ΣτΕ για τον τηλεοπτικό σταθμό, προκειμένου να προχωρήσουν οι ενέργειες και να κατέβει το σήμα.



Αντίστροφη μέτρηση για το «μαύρο» στο MEGA - Εντός των επόμενων ωρών

Θέμα ωρών είναι πλέον να πέσει το «μαύρο» στο Mega μετά την απόφαση του ΣτΕ για τερματισμό λειτουργίας του επειδή το κανάλι δεν υπέβαλε δήλωση αλλαγής φυσιογνωμίας του προγράμματος του μετά τη διακοπή ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών.

 

Αυτό το ρόφημα θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος

Έχουμε μπει στο καλοκαίρι, θέλουμε κάτι που να μας κάνει να χάσουμε τα περιττά κιλά και να ενισχύσει τον μεταβολισμό μας.

Από ότι φαίνεται, υπάρχει ένα συγκεκριμένο ρόφημα που έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία μας και το καταφέρνει αυτό με το να αλλάζει τα βακτήρια στο έντερό μας.



Στάση εργασίας σε όλα τα κανάλια για το μαύρο στο Mega

Την κήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00 σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 για όλους τους δημοσιογράφους, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς τηλεόρασης που εργάζονται στην ΕΡΤ (και στην ΕΡΤ-3) και στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας (Alpha, Antenna, Μακεδονία, ΣΚΑΙ, STAR, EPSILONTV και ΑΡΤ), αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια της Ένωσης Σ