Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

μασάζ



Αυτές είναι οι κινήσεις που μειώνουν τις ρυτίδες στα μάτια

Είναι γνωστό πως οι εξειδικευμένες καλλυντικές συνθέσεις είναι απαραίτητες προκειμένου για να βελτιώσετε την εικόνα των ματιών σας και να μειώσετε τις ρυτίδες έκφρασης ή γήρανσης.

Ωστόσο, δεν είναι αρκετές. Χρειάζεται και η συστηματική περιποίηση με τις κατάλληλες κινήσεις για να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.



Κινήσεις - Ματ(σαζ) ενάντια στην κυτταρίτιδα! Μπορείτε και μόνες σας!

Αν φτιάχναμε μια λίστα με τους μεγαλύτερους εχθρούς των γυναικών παγκοσμίως, στο χώρο της ομορφιάς, σίγουρα η κυτταρίτιδα θα βρισκόταν μέσα στο top 5! Χωρίς να κοιτά βάρος και ηλικία, η κυτταρίτιδα συνήθως «χτυπά» στην περιοχή των μηρών και γλουτών, την κοιλιά και το εσωτερικό του μπράτσου, δίνοντας μια όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα.



Μασάζ στα πόδια πριν τον ύπνο - Για πραγματική χαλάρωση και ξεκούραση

Να τρίβετε τα πόδια σας πριν πάτε για ύπνο!

Το μασάζ είναι η καλύτερη τεχνική για χαλάρωση και επίσης έχει θετικές επιπτώσεις στη γενική υγεία.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας είναι το αυτομασάζ ...



Ο θεραπευτικός ρόλος του μασάζ στο κεφάλι

Ελέγχει ολόκληρο το σώμα, ενώ μέσα του κρύβει ένα εντυπωσιακό όργανο, τον εγκέφαλο. Ο λόγος για το κεφάλι, στο οποίο συγκεντρώνεται το άγχος και η ένταση της καθημερινότητας, δημιουργώντας διάφορα προβλήματα. Οι πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του κεφαλιού μπορούν να δράσουν θεραπευτικά στην περίπτωση πονοκεφάλων, ιγμορίτιδας ή κρυολογήματος.



Σε τι οφείλεται και πως περνάει ο πόνος στην καμάρα του πέλματος

Κάθε πέλμα περιέχει 26 οστά, τα οποία σχηματίζουν δύο τόξα, ή αλλιώς “καμάρες” στο κάτω μέρος. Η διαμήκης “καμάρα” είναι εκείνη που καταννοοούν οι περισσότεροι άνρθρωποι και εκτείνεται από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα και η εγκάρσια “καμάρα” ανοίγεται στο πλάτος του πέλματος.



Πονοκέφαλος: Ποια είδη υπάρχουν – Συμπτώματα – Μασάζ ανακούφισης

Ως πονοκέφαλος ορίζεται ο πόνος που ξεκινάει από το κεφάλι, ή από το ανώτερο κομμάτι του αυχένα.