Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Μάριος Παπαγεωργίου



Μάριος Παπαγεωργίου: Δύο συλλήψεις για την αρπαγή και δολοφονία του

Συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από τον Ανακριτή οι πρώτοι δύο κατηγορούμενοι της πρώτης ομάδας για την αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.



Δίκη Μάριου Παπαγεωργίου: «Δολοφόνε, πού έχεις το παιδί;» ρωτούσε η μάνα του

Μια ανάσα πριν την έκδοση της τελικής του ετυμηγορίας βρίσκεται πλέον το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του νεαρού Μάριου Παπαγεωργίου.



Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Στις 26 Ιουνίου η απόφαση του δικαστηρίου

Ενώ όλοι την Πέμπτη 20 Ιουνίου περίμεναν την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών στην πολύκροτη δίκη για την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, το δικαστήριο τελικά θα την ανακοινώσει στις έντεκα το πρωί της Τετάρτης 26 του μήνα.



Μάριος Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη που «πάγωσε» τους δικαστές!

Με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας συνεχίστηκε η δίκη για την απαγωγή και δολοφονία του 26χρόνου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.



Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Αποζημίωση "μαμούθ" ζητά η μητέρα του

Αποζημίωση ύψους 1.500.000 ευρώ ζητά η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου από τον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής και της δολοφονίας του παιδιού της, τη σύζυγό του κι έναν ακόμα κατηγορούμενο.



«Ο μόνος που μπορεί να πει πού είναι ο Μάριος είναι αυτός»

«Εγκληματικό νου και παθολογικό ψεύτη» χαρακτήρισαν τον φερόμενο ως πρωταγωνιστή στην υπόθεση της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου, καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, δυο αστυνομικοί οι οποίοι είχαν κεντρικό ρόλο στις έρευνες για την εξαφάνιση του νεαρού.