Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 -

Μαρία Μπακοδήμου



Μαρία Μπακοδήμου για υπόθεση Λύτρα: «Οι άνδρες δεν μπορείτε να καταλάβετε τον φόβο που ζει μια γυναίκα»

Η Μαρία Μπακοδήμου μέσω του προφίλ της στο Instagram πήρε ξεκάθαρη θέση αναφορικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον γνωστό ποινικολόγο.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να κάνει γνωστό πως αισθάνεται μια γυναίκα «Αυτόν τον φόβο δεν τον έχετε νιώσει, γι΄αυτό δεν μπορείτε να έρθετε στη θέση μας», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο που ανήρτησε.



Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί «καρφώνει» την Μαρία Μπακοδήμου: «Μετά το τέλος του Power of Love...»

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του ακολούθων, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου μετά το τέλος του Power of Love.

Οι δυο τους άλλωστε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι της αγάπης ήρθαν πολλές φορές σε κόντρα.



Τι είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την επιλογή της Μαρίας Μπακοδήμου να παρουσιάσει το Power of Love

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου υπήρξαν επί χρόνια τηλεοπτικό δίδυμο στην τηλεόραση.

Οι δύο καλοί φίλοι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν ακολουθήσει ο καθένας τον δικό του επαγγελματικό δρόμο.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον ρώτησαν σχετικά με την απόφαση της Μαρίας να παρουσιάσει το αμφιλεγόμενο Power of Love.



H νέα παρουσιάστρια του Survivor Panorama

Το κανάλι και η παραγωγή του survivor δεν έχουν ακόμα καταλήξει οριστικά στην παρουσιάστρια αλλά η επιλογή της είναι πολύ πιθανή.

Το Survivor θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις οθόνες μας από τη νέα χρονιά. Η παραγωγή εκτός από το του ριάλιτι επιβίωσης, ψάχνει και παρουσιαστή για το Survivor Panorama.



Το σχόλιο της Μ.Μπακοδήμου για το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" που θα προκαλέσει αντιδράσεις

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, το talent show, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Η Μαρία Μπακοδήμου, ανέλαβε τον ρόλο του κριτή και μιλώντας στο περιοδικό You, αναφέρετε, μεταξύ άλλων, στην απρόσμενη επιτυχία του show του ΣΚΑΙ.



Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έλαβε η Μαρία Μπακοδήμου (φώτο)

Τον περασμένο Μάρτιο, έφυγε από τη ζωή η διάσημη αστρολόγος, Βιργινία Λεούση.

Η γνωστή αστρολόγος πάλεψε σκληρά για τη ζωή της 40 ολόκληρες μέρες στο νοσοκομείο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Έφυγε για πάντα βυθίζοντας την οικογένειά της σε μεγάλο πένθος.