Πέμπτη 09 Μαΐου 2024 -

Μαρία Χούκλη



«Θυμάμαι έκλαιγα επί ώρες αλλά δεν το έβαλα κάτω» - Συγκλονίζει η Μαρία Χούκλη μιλώντας για τον καρκίνο

Μία σοκαριστική εξομολόγηση έκανε η Μαρία Χούκλη διηγούμενη τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού πριν από 17 χρόνια.



Συγκλονίζει η Χούκλη για τον καρκίνο:Το σώμα σου εξαθλιώνεται, αλλάζει, χαράσσεται δια βίου

H Μαρία Χούκλη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού μίλησε για την δική της περιπέτεια υγείας και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Το σώμα σου εξαθλιώνεται, αλλάζει, χαράσσεται δια βίου. Για πολύ καιρό η μόνη σου επιθυμία είναι να ξημερώσει και να είσαι καλά. Να νυχτώσει και να κοιμηθείς ήσυχα».



Ο επόμενος σταθμός της καριέρας της Μαρίας Χούκλη

Πριν λίγη ώρα, η διευθύντρια του «Αθήνα 9.84», Νόνη Καραγιάννη, ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook την συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού με τη Μαρία Χούκλη. Η νέα εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.



Έλενα Ακρίτα: Το μήνυμα της για τη Μαρία Χούκλη

Η Μαρία Χούκλη καλησπέρισε για τελευταία φορά τους τηλεθεατές από τη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 την περασμένη Τετάρτη, αφού η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε.



Μαρία Χούκλη: Έφυγε και δεν χαιρέτησε κανέναν από τη διοίκηση του ΑΝΤ1

Η Μαρία Χούκλη αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 χωρίς να χαιρετήσει κανέναν από την διοίκηση του καναλιού. Ενώ, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο από τις 30 του Γενάρη. 

 



Η Μαρία Χούκλη αποχωρεί, ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται στον ΑΝΤ1

Μπορεί ακόμα να μην έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, όμως, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1, παίρνοντας τη θέση της Μαρίας Χούκλη.