Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Μαργαρίτης Σχοινάς



Μαργαρίτης Σχοινάς από Αλεξανδρούπολη: Η Θράκη αναδεικνύεται σε έναν πυλώνα, μία βιτρίνα της Ευρώπης

Συνάντηση στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη, με θέμα την ασφάλεια στα σύνορα, πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.



Μητσοτάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα η θέση του αντιπροέδρου στον έμπειρο και άξιο Σχοινά

Ως ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα χαρακτήρισε την θέση του αντιπροέδρου της Κομισιόν που δόθηκε στον Μαργαρίτη Σχοινά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:    



«Καρφιά» Σχοινά για τις συντάξεις: Να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα - Οι πηγές να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας

Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, αναφέρθηκε στην περικοπή των συντάξεων τονίζοντας πως πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα ενώ για το δημοσίευμα του ΑΠΕ ανέφερε: «παρακαλώ τις όποιες πηγές να μας αφήσουν να κάνουμε την δουλειά μας». 



Η Κομισιόν ξεμπροστιάζει τον Τσίπρα: "Ο κ. Τσίπρας εγκαινίασε αλλά αποσιώπησε τη χρηματοδότηση της ΕΕ"

Τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καρφώνει ο εκπρόσωπος της Κομισιόν επειδή, όπως σημειώνει, αποσιώπησε το γεγονός της συγχρηματοδότησης του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης τεσσάρων νησιών των Κυκλάδων με την ηπειρωτική χώρα. 



«Ουδέν σχόλιο» από την Κομισιόν για τη διαρροή των Wikileaks

Τη βούληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ολοκληρωθεί επιτυχώς και όσο το δυνατόν συντομότερα η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, υπογράμμισε σήμερα, από τις Βρυξέλλες, ο εκπρόσωπος Τύπου, Μαργαρίτης Σχοινάς.