Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2025 -

μαραθόριζα



Ανάμικτη σαλάτα με κεράσια, μαραθόριζα, αμύγδαλα και κατσικίσιο τυρί

Υλικά

    • 3 μαρούλια λόλα (2 πράσινες και 1 κόκκινη)
    • 1 σαλάτα (το τρυφερό, πράσινο μαρούλι της εποχής)
    • 1 μαραθόριζα μικρή, σε πολύ λεπτές φέτες
 

Καλαμαράκια γιουβέτσι με αρώματα ούζου σε ένα μοναδικό συνδυασμό

Θαλασσινά και ψάρια συνδυάζονται ιδανικά με τα αρώματα του ούζου, που αναδεικνύει διακριτικά την ιδιαίτερη γεύση τους. Σε αυτό το πιάτο θα συνταιριάξουμε μοναδικά το άρωμά του με καλαμαράκια και νόστιμο κριθαράκι.