Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

μανδρα



Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα: Στις 24 Ιανουαρίου η δίκη των 21 κατηγορουμένων

Στις 24 Ιανουαρίου προσδιορίστηκε η δίκη των κατηγορουμένων για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα, το 2017, που στοίχησαν τη ζωή σε 24 συνανθρώπους μας. Η δίκη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος πολιτικής αγωγής συγγενών 8 εκ των θυμάτων, «προσδιορίστηκε να εκδικαστεί, μετά την μετατροπή των αδικημάτων σε πλημμελήματα με τον νέο Ποινικό Κώδικα».



Φωτιά στη Μάνδρα Αττικής, κοντά στα διόδια Ελευσίνας

Φωτιά μαίνεται σε χαμηλή βλάστηση, σε ξερά χόρτα, στη Μάνδρα Αττικής, κοντά στα διόδια της Ελευσίνας.

Στο σημείο επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 14 πυροσβέστες, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.



Στην ανακρίτρια η Δούρου για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορουμένων για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα. Tην πόρτα της ανακρίτριας πέρασε σήμερα η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.



Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Μάνδρα Αττικής

Υπό έλεγχο τέθηκε πλέον η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε δασική έκταση κοντά στην μονή Γοργοϋπηκόου, στη Μάνδρα Αττικής.



Καταπέλτης για Δούρου και δήμους το πόρισμα για τη Μάνδρα

Βαρύτατες ευθύνες στην Περιφέρεια Αττικής και στους δήμους της περιοχής της Μάνδρας αποδίδει το εισαγγελικό πόρισμα για τα αίτια της φονικής πλημμύρας τον Νοέμβριο του 2017 από την οποία 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 13 τραυματίστηκαν και οι ζημιές σε περιουσίες και υποδομές ήταν ανυπολόγιστες.



Δίωξη κατά Δούρου και άλλων οκτώ για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα

Εννέα άνθρωποι κατηγορούμενοι και τέσσερα πλημμελήματα είναι ο ποινικός απολογισμός της έρευνας που διενήργησε η εισαγγελέας πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα, τον Νοέμβριο του 2017 που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 25 άνθρωποι.