Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μάνα



Στο Πανεπιστήμιο μαζί μάνα και γιος στη Λάρισα!

Διπλή και.. σπάνια η χαρά για την οικογένεια Κυρμιτσή στη Λάρισα. Ο γιος Δημήτρης και η μητέρα Φωτεινή κατάφεραν από κοινού να δώσουν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων και να την κερδίσουν πανηγυρικά!



Μαρτυρία - σοκ: Το παιδάκι έκλαιγε, φώναζε τον μπαμπά του, η μάνα το πέταξε

Την αδιανόητη τραγωδία που εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις πέντε το απόγευμα σε μια ήσυχη γειτονιά του Νέου Κόσμου περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας. Η γυναίκα επιχείρησε να μεταπείσει τη μάνα που πέταξε τελικά το κοριτσάκι της στο κενό πριν πέσει και η ίδια. 



Έβαλε την κόρη της να "πιαστεί στα χέρια" με συμμαθήτριά της! (βίντεο)

Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο στο οποίο μια μητέρα βάζει την κόρη της να ξυλοκοπήσει μια συμμαθήτριά της, έξω από το σχολείο τους, στο Πουέρτο Ρίκο.



Ξεσπά η μάνα του Μπακαρί για τους δολοφόνους του γιου της - «Στην Αμερική θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα»

Ποια ήταν η απόφαση για τους κατηγορούμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Μπακαρί Χέντερσον τον Ιούλιο του 2017 στο Λαγανά της Ζακύνθου.

Το δικαστήριο ανέτρεψε την εισαγγελική πρόταση και μετέτρεψε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε θανατηφόρα σωματική βλάβη για τους έξι από τους εννέα κατηγορούμενους.



Επτά ημέρες άταφος ο Κωνσταντίνος Κατσίφας

Επτά ημέρες έχουν περάσει όταν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεφτε νεκρός από τα πυρά Αλβανών αστυνομικών στο χωριό Βουλιαράτες στη Βόρεια Ήπειρο, και ακόμα οι αλβανικές αρχές δεν έχουν παραδώσει τη σορό του στους γονείς του προκειμένου να του πουν το «τελευταίο αντίο».



Αλβανικές αρχές: «Ο θάνατος του Κατσίφα δεν ήταν για τη σημαία» - Συγκλονίζει η μητέρα του

Η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε συνεργασία με την αλβανική αστυνομία, έχοντας ως στόχο την διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια της συμπλοκής, που οδήγησαν στο θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα από σφαίρες Αλβανών αστυνομικών.