Κυριακή 19 Μαΐου 2024 -

Μάλια



Αποκαθίσταται το Μινωικό Ανάκτορο στα Μάλια

Εργασίες συντήρησης και δομικής στερέωσης στο Μινωικό Ανάκτορο στα Μάλια δρομολογεί το Υπουργείο Πολιτισμού, όπως πληροφορεί με ανακοίνωσή του. Τα Μάλια βρίσκονται στον κατάλογο με τους αρχαιολογικούς χώρους υψηλής επικινδυνότητας εξαιτίας της κλιματικής κρίσης, καθώς έντονες βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει, την τελευταία πενταετία, πλημμυρικά φαινόμενα στον αρχαιολογικό χώρο.



Μάλια: Απίστευτη μπίζνα με αέριο γέλιου

Τρομερή επιχείρηση που επέφερε τρελά κέρδη είχε στηθεί στην Κρήτη με αμπούλες αερίου γέλιου.Οι αστυνομικοί εντόπισαν 2.140 αμπούλες αερίου γέλιου σε κατάστημα και συνέλαβαν τον 48χρονο ιδιοκτήτη .



Κρήτη: Παραλίγο τραγωδία με 6χρονο αγοράκι…σε ξενοδοχείο

Παραλίγο τραγωδία σε ξενοδοχείο στην περιοχή των Μαλίων με πρωταγωνιστή ένα 6χρονο αγοράκι από την Πολωνία, το οποίο βρισκόταν μαζί με την οικογένεια του για διακοπές στην Κρήτη.

Το μικρό αγόρι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής βρισκόταν στην πισίνα του ξενοδοχείου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι τώρα, έχασε τις αισθήσεις του.



Πλήθος κόσμου στο σημείο που εντοπίστηκαν τα οστά του Στήβεν Κουκ

Πλήθος κόσμου με λουλούδια και μηνύματα επισκέφτηκε το σημείο που βρέθηκαν τα οστά του Στήβεν Κουκ στα Μάλια Ηρακλείου.



Αποκαλύφτηκε σε ποιον ανήκει ο σκελετός στα Μάλια

Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας επιβεβαίωσε με ανακοίνωση, μετά τη ταυτοποίηση που έγινε, ότι ο σκελετός που βρέθηκε στις 16 Φεβρουαρίου στα Μάλια Ηρακλείου ανήκει στον Βρετανό Στίβεν Κουκ ο οποίος είχε εξαφανισθεί την 1η Σεπτεμβρίου του 2005.



Στον 20χρονο Βρετανό ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε σε πηγάδι στα Μάλια

Στον Βρετανό Στήβεν Κουκ, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Αύγουστο του 2005, ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη, ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα πηγάδι στα Μάλια.

 

Το τεστ DNA έγινε και επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον αδελφό του, πως ο σκελετός ανήκει στον άτυχο νεαρό.