Μακαρόνια με σάλτσα τυριών
17
Μαΐου
2019
- 20:48
Τελευταία τροποποίηση στις 17 Μαΐου, 2019 - 20:48
Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάμε 200 γρ. από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά και διαλύουμε τον κύβο μέσα σε αυτό.
Παράλληλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
Σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι να χρυσαφίσει ελαφρά για 1-2 λεπτά.