Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Μαίρη Τσώνη



Από τι πέθανε η Μαίρη Τσώνη- Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο αναπάντεχος θάνατος της 30χρονης Μαίρης Τσώνη που σκόρπισε θλίψη σε όλους εκείνους που την αγαπούσαν και σε όσους είχαν συνεργαστεί μαζί της γέννησε πολλά ερώτηματα.



Στην Κρήτη η κηδεία της Μαίρης Τσώνη

Η κηδεία της ηθοποιού και τραγουδίστριας Μαίρης Τσώνη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών, θα γίνει την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Το τελευταίο αντίο, όπως διαβάζουμε στο zarpanews, θα πουν συγγενείς και φίλοι της Μαίρης Τσώνη, στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Ελεήμονος στο Γκαλαγκάδο Ακρωτηρίου Χανίων, όπου θα ψαλλεί η Εξόδιος ακολουθία.



Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης αποχαιρετά τη Μαίρη Τσώνη: «Το σώμα σου. Τα χέρια μου»

Η Μαίρη Τσώνη είχε αφήσει το δικό της στίγμα στη μουσική μέσα από το συγκρότημα Mary and the Boy. H μπάντα αποτελούνταν από τον Αλέξανδρο και την 30χρονη ηθοποιό που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Οι ήχοι τους ήταν κυρίως piano-punk ενώ αξιομνημόνευτη ήταν η εκπληκτική τους ενέργεια στα live, με το συγκρότημα να διαλύεται το 2009.



Μαίρη Τσώνη στο ΕΚΑΒ: Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της 30χρονης πρωταγωνίστριας του υποψήφιου για Όσκαρ «Κυνόδοντα» του Γιώργου Λάνθιμου, Μαίρης Τσώνη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, χθες το πρωί στην περιοχή των Εξαρχείων.



«Έφυγε, μάλλον, χτυπημένη από παράφορη δυστυχία» Τι λένε συνάδελφοι ηθοποιοί για τον άδικο χαμό της 30χρονης Μαίρης Τσώνη. Η συγκλονιστική εξομολόγηση της ίδιας

Η Βασιλική Τρουφάκου, συνάδελφος και φίλη της Μαίρης Τσώνη, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρετισμού στην προσωπική της σελίδα στο facebook. 

Εγραψε η ηθοποιός:



Ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έτσι βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη»

Ο ξαφνικός χαμός της 30χρονης πρωταγωνίστριας του Κυνόδοντα, Μαίρης Τσώνη, έχει βυθίσει στο πένθος συγγενείς και φίλους της. Η στενή της φίλη, Lewsha Camille Simboura, έκανε μια ανάρτηση στο facebook, λέγοντας ότι εκείνη τη βρήκε νεκρή.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός, νιώθει ενοχές γιατί αν είχε φτάσει νωρίτερα, ίσως θα την είχε σώσει.