Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μαίρη Λίντα



Η Μαίρη Λίντα τραγούδησε στην πασχαλινή γιορτή του Γηροκομείου Αθηνών

Με φωνή αναλλοίωτη στον χρόνο και πιο ευδιάθετη από ποτέ εμφανίστηκε η Μαίρη Λίντα στη γιορτή του Γηροκομείου Αθηνών, όπου φιλοξενείται από τον περασμένο Δεκέμβριο. Η μούσα του Μανώλη Χιώτη έκανε τους φιλοξενούμενους ηλικιωμένους και τους υπαλλήλους να δακρύσουν με τις υπέροχες ερμηνείες της, στην πασχαλινή γιορτή που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία που προέδρου του ιδρύματος, Ζώη Κολιού.



Συγκινεί η μεγάλη Μαίρη Λίντα: Και ποια είμαι εγώ για να μην έρθω στο Γηροκομείο;

Η Μαίρη Λίντα βρίσκεται στο γηροκομείο λόγω κινητικών προβλημάτων, μετά ένα ατύχημα που είχε και έσπασε το πόδι της. Ωστόσο δεν αφήνει το πρόβλημα της υγείας της να της χαλάσουν τη διάθεση.



H Χαρούλα Αλεξίου επισκέφτηκε τη Μαίρη Λίντα στο Γηροκομείο

Η Μαίρη Λίντα εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών. Εκτός από την κόρη της, η γνωστή τραγουδίστρια δέχεται την στήριξη φίλων και συνάδελφων της. Ανάμεσά τους και η Χαρούλα Αλεξίου. 



Συγκλονίζει η Μαίρη Λίντα: Με έσπαγε στο ξύλο αλλά τον έχω συγχωρέσει

Τον συγχώρεσα για όσα μου έκανε! Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του. Ήταν ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι δυνατό να μην τον συγχωρήσω;, δήλωσε η Μαίρη Λίντα στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, για τον δεύτερο σύζυγό της Αλέξανδρο Θεοχάρη, που κηδεύτηκε προχθές.