Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 -

Μάικλ Τζάκσον



Νέα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν το τεράστιο χρέος που άφησε ο Μάικλ Τζάκσον

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε χρέoς άνω των 500 εκατομμυρίων δολαρίων όταν πέθανε στις 25 Ιουνίου του 2009, σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το NBC News.

Το μεγάλο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε ο «βασιλιάς της ποπ», περιγράφεται λεπτομερώς σε αίτηση που κατατέθηκε από τους διαχειριστές της περιουσίας του στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες.



Οι Eagles ξεπέρασαν σε πωλήσεις τον Μάικλ Τζάκσον και κατέκτησαν την κορυφή

Η συλλογή με τις πρώτες επιτυχίες του συγκροτήματος από την Καλιφόρνια Eagles, που κυκλοφόρησε το 1976, αναδείχθηκε στον δίσκο με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, ξεπερνώντας το «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον, σύμφωνα με τη νέα κατάταξη που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αμερικανική Ένωση Δισκογραφικής Βιομηχανίας.



Χειρόγραφα του Μπομπ Ντίλαν, Μάικλ Τζάκσον και το πιστοποιητικό θανάτου του Τούπακ σε δημοπρασία

Χειρόγραφοι στίχοι του Μπομπ Ντίλαν και του Μάικλ Τζάκσον, αλλά και το αυθεντικό πιστοποιητικό θανάτου του ράπερ Τουπάκ είναι μερικά από τα περισσότερα από 1.000 αναμνηστικά αντικείμενα διασημοτήτων που διατίθενται προς πώληση.



Το Thriller του Μάικλ Τζάκσον έρχεται... σε 3D

Τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση ότι ο σκηνοθέτης Τζον Λάντις ανέλαβε την επανακυκλοφορία του μουσικού βίντεο «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον σε τρισδιάστατη μορφή, η ενημερωμένη έκδοση του βίντεο του 1983 τελικά θα κάνει πρεμιέρα στο επερχόμενο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας - και πρόκειται να είναι ακόμα πιο συναρπαστικό από το πρωτότυπο!

 



Πώς θα έμοιαζε ο Μάικλ Τζάκσον αν δεν είχε κάνει καμία πλαστική

Παρόλο που το αρνούνταν μέχρι την ημέρα που πέθανε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Michael Jackson είχε υποβληθεί σε πάμπολλες χειρουργικές επεμβάσεις.



Σοκ: Ο Μάικλ Τζάκσον είχε «δει» τη δολοφονία του!

Οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό του ποπ σταρ, ο στενός του φίλος, Μάικλ Γιακομπσχάγκεν, κάνει μια αποκάλυψη – σοκ για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον και, όπως ισχυρίζεται, όλα περιλαμβάνονται σε 13 χειρόγραφα που του είχε στείλει.

 

 Ο παγκοσμίου φήμης περφόρμερ είχε εξομολογηθεί ότι... βλέπει τον θάνατό του!