Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

μαιαμι



Στο «σφυρί» η πρώην έπαυλη του DJ Khaled στο Μαϊάμι – Πωλείται 16,39 εκατ. δολάρια

Η πρώην έπαυλη του DJ Khaled στο Μαϊάμι πωλείται από την ONE Sotheby’s International Realty στην τιμή των 16,39 εκατομμυρίων δολαρίων.



Τσιτσιπάς: Ιδανική πρεμιέρα στο Μαϊάμι

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και ο Ολλανδός παρτενέρ του, Βέσλεϊ Κόολχοφ, αντιμετώπισαν στο πλαίσιο του πρώτου γύρου τους Ρώσους Κάρεν Χατσάνοφ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ και επικράτησαν 6-1, 6-4 ύστερα από αγώνα διάρκειας περίπου 56 λεπτών, παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.



Μαϊάμι: Οδηγός «εισέβαλλε» με το SUV σε καφετέρια

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους ήταν οι πελάτες καφετέριας στο Μαϊάμι, που είδαν ένα SUV να «εισβάλλει» στο κατάστημα και να τα κάνει «γυαλιά-καρφιά».



Κακό βράδυ για τον Αντετοκούμπο και ήττα για τους Μπακς στο Μαϊάμι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων κι οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Χιτ στο Μαϊάμι με 94-87.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε σε 34' 9 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 μπλοκ. Οι Μίντλεντον με 18 και Μπλέντσο με 17 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τα «ελάφια».



Η απίστευτη έπαυλη της Shakira στην παραλία του Μαϊάμι που αξίζει 11,5 εκατομμύρια

Γι’ αυτό και αδυνατούμε να καταλάβουμε τον λόγο που η Κολομβιανή star αποφάσισε να την αποχωριστεί...

Η βίλα έκτασης 1.925 τ.μ βγήκε προς πώληση έναντι 11.648 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που δικαιολογείται αν αναλογιστούμε την τοποθεσία στην οποία είναι χτισμένη αλλά και την πολυτέλεια που θα χαρίσει σε όποιον αποφασίσει να την αποκτήσει.



Ταξίδι στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι

Το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι είναι ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Τα τεράστια κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι επιβεβαιώνουν τον τίτλο της πόλης ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας της Κρουαζιέρας.