Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μαγχη



Τουλάχιστον πέντε μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να διαπλεύσουν τη Μάγχη

Τουλάχιστον πέντε μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να διαπλεύσουν τη Μάγχη από μια περιοχή κοντά στην πόλη Βιμερέ, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η τοπική εφημερίδα La Voix du Nord.



Το μικροσκοπικό νησί χωρίς κατοίκους που ψάχνει φύλακα

Στη θάλασσα της Μάγχης βρίσκονται κάποια μικρά νησάκια. Ένα από αυτά είναι το Guernsey. Δεν είναι όμως αυτό που θα μας απασχολήσει.



Μεσαιωνική αύρα στη γαλλική ακτή της Μάγχης

Χτισμένη στη γαλλική ακτή της Μάγχης, η Βουλώνη είναι μια πόλη γεμάτη από ιστορικούς, πολιτιστικούς και γαστρονομικούς θησαυρούς.

 



Έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να διασχίσει το στενό της Μάγχης (Φωτό+Βίντεο)

Ο Νικ Τόμας ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου για να ολοκληρώσει έναν από τους μεγαλύτερους άθλους ανθρώπινης αντοχής, να κολυμπήσει την απόσταση μεταξύ του Ντόβερ και του Καλέ.

Ο Τόμας ήταν ένας έμπειρος κολυμβητής ο οποίος μάλιστα είχε ήδη καταφέρει επιτυχώς να διασχίσει την απόσταση αυτή μια φορά στη ζωή του.



Βρετανία: Κολυμβητής έπαθε καρδιακή ανακοπή προσπαθώντας να διασχίσει τη Μάγχη

Η μακάβρια λίστα με τους κολυμβητές που έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να ολοκληρώσουν το διάπλου του καναλιού της Μάγχης δυστυχώς μεγάλωσε σήμερα.



Προσφυγικό: Ταρίφα 15.000 ευρώ το κεφάλι για το πέρασμα της Μάγχης με σκάφος

Την ώρα που η διέλευση από το τούνελ της Μάγχης είναι απαγορευτική, κάποιοι εύποροι μετανάστες πληρώνουν έως και 15.000 ευρώ για να περάσουν στην Βρετανία με ταχύπλοα σκάφη, γιοτ ακόμα και ελαφρά αεροπλάνα!