Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

λύσιμο



Άγιος Παΐσιος: Πότε πιάνουν τα μάγια και πως λύνονται

Ένα ερώτημα που αιώνες τώρα απασχολεί πολλούς...Αλλωστε η θρησκεία μας αποδέχεται την μαγεία. Διαβάστε την διδαχή του Παϊσιου για το εν λόγω θέμα.

-Γέροντα πότε πιάνουν τα μάγια;



Πετρούπολη: Οι γυναίκες που έλυσαν το γρίφο του εγκλήματος

«Σωστή μέθοδος και πολλή δουλειά χρειάζεται για να βρεις ένα δολοφόνο...



Πότε πιάνουν τά μάγια και πώς λύνονται; Του Αγίου Παϊσίου

Προσκυνητές στο Αγιο Ορος ρώτησαν κάποτε τον Αγιο Παΐσιο για ένα θέμα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους: Τα μάγια. Να σημειώσουμε ότι η Εκκλησία δέχεται την ύπαρξη της μαγείας και την κακόβουλη χρήση της, ενώ ο Αγιος Κυπριανός, αλλά και ο Αγιος Ραφαήλ θεωρούνται οι Αγιοι πολέμιοι των σατανικών δυνάμεων.

– Γέροντα, πάντοτε πιάνουν τά μάγια;



Της απέσπασε 2.500 ευρώ για να της λύσει τα... μάγια!

Τουλάχιστον 2.500 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από μια 25χρονη σερβιτόρα από τον Βόλο,ένας συνάδελφός της, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός των οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η κοπέλα και προθυμοποιήθηκε να τις λύσει τα... μάγια που την είχε πείσει πως άγνωστοι είχαν κάνει στην οικογένεια της!



Το Epsilon διακόπτει τη συνεργασία του με τον Νίκο Καρβέλα! (Βίντεο)

Το Epsilon διακόπτει τη συνεργασία του με τον Νίκο Καρβέλα! Επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι μετά τον πρωτοφανή τηλεοπτικό καβγά που συνέβη το Σάββατο στο Star Academy.

Με ένα λιτό δελτίο τύπου, το Epsilon ανακοίνωσε πριν από λίγο τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Νίκο Καρβέλα.



Γιατί λύνονται τα κορδόνια των παπουτσιών; Οι επιστήμονες απαντούν!

Αμερικανοί επιστήμονες έλυσαν το μυστήριο του γιατί λύνονται από μόνα τους τα κορδόνια των παπουτσιών μας, ακόμα και αν τα έχουμε δέσει καλά.

Σύμφωνα με την μελέτη -την πρώτη του είδους της- επί το έργον βρίσκονται δύο δυνάμεις, που συνωμοτούν για να μας εκνευρίσουν ή να μας κάνουν να παραπατήσουμε.