Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

λουκας



Η ΑΕΚ θέλει τους Λούκας, Μαρκολίνο και Πολέτο του Απόλλωνα Λάρισας

Η πρωταθλήτρια βλέπει και ετοιμάζει το μέλλον της, με τις πληροφορίες του gazzetta.gr να αναφέρουν ότι έχει εστιάσει στους τρεις Βραζιλιάνους του Απόλλωνα Λάρισας που οδηγούν την ομάδα στη Super League.



Υπέκυψε στα τραύματά του ο Λουκάς Παπαδόπουλος

Πένθος για την οικογένεια της ελληνικής ιππασίας, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα, καθώς ο βαλκανιονίκης της ιππασίας Λουκάς Παπαδόπουλος υπέκυψε στα τραύματά του, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα. Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία της Ιππασίας αναφέρει:



Εξιτήριο για τον Λουκά Παπαδήμο μετά από 35 μέρες νοσηλείας

Στο σπίτι του θα βρίσκεται μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος διανύει σήμερα την 35η ημέρα νοσηλείας του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά τον τραυματισμό του από «τρομοπακέτο» στις 25 Μαΐου 2017 στο κέντρο της Αθήνας.



Καλή η κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του «Ευαγγελισμού» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται καλή.

Στη ΜΑΦ τον επισκέπτεται καθημερινά και σύμφωνα με το καθορισμένο πρόγραμμα του επισκεπτηρίου η σύζυγός του, κυρία Σάνα Ίνγκραμ.



«Οι διωγμοί και οι θλίψεις του Αγίου Λουκά» (Βίντεο)

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ μιλάει στη  Στ΄ Μοναχική Σύναξη με θέμα: «Άγιος Λουκάς: Μια πορεία στενής και τεθλιμμένης οδού» που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά – Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, στο πλαίσιο των ΚΒ΄ Παυλείων.