Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ληστης



Στη φυλακή ο άστεγος ληστής των σούπερ μάρκετ - Χρησιμοποιούσε ψεύτικο όπλο

Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί ο 54χρονος άστεγος, ο οποίος κατηγορείται πως διέπραξε δύο ληστείες σε σούπερ μάρκετ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για ληστεία κατά συρροήν και παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με το cretapost.gr



Ηράκλειο: Εντόπισαν τον ληστή του σούπερ μάρκετ

Σε επιχείρηση που έγινε πολύ νωρίς το πρωί αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα. Πρόκειται για έναν 54χρονο Έλληνα, άστεγο με οικονομικά προβλήματα, που δεν είχε απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές.



Σοκάρει η περιπέτεια της Φωτεινής Πιπιλή

Μια απίστευτη περιπέτεια είχε η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με έναν κακοποιό ενώ έμπαινε στην πολυκατοικία της. Σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αττικής, και ενώ ήταν φορτωμένη με ψώνια, εμφανίστηκε δίπλα της ένας κύριος, και όπως περιγράφει η ίδια «ήταν ψηλός, ωραίος και καλοντυμένος.



ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο ληστής ζαχαροπλαστείων και φαρμακείων σε Περιστέρι και Αιγάλεω

Στη δημοσιότητα, κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 44χρονου που διέπραττε ληστείες σε φαρμακεία και ζαχαροπλαστεία σε Περιστέρι και Αιγάλεω.



Ληστής-«παπάς» και ο συνεργός του άρπαξαν 130.000 από τράπεζα στην Ερυμάνθεια

Ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης στο τραπεζικό υποκατάστημα στην Ερυμάνθεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το patrastimes.gr, οι δράστες ήταν δύο.

Ο ένας είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα ενώ ο δεύτερος ήταν μεταμφιεσμένος σε παπά.



Ηράκλειο: Ο ληστής πήγε κανονικά στη δουλειά του - Σκηνές απείρου κάλλους στο γραφείο που δούλευε!

Λήστεψε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και μετά πήγε κανονικά στη δουλειά του. Ο 24χρονος που συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη ληστεία το Σάββατο στο Γάζι με λεία 400 ευρώ βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.