Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Λιμενικό Σώμα



Τραγωδία στην Πύλο – Η Ορθόδοξη Εκκλησία συνδράμει τους πληγέντες – Τρισάγιο στη μνήμη όσων χάθηκαν στα νερά της Μεσογείου..

Στη δομή της Μαλακάσας θα συνεχιστεί η ζωή των διασωθέντων από το πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου, που άφησε πίσω του 78 νεκρούς και εκατοντάδες αγνοούμενους.



Η Αγία Ζώνη στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Τις μοναδικές στιγμές πνευματικής αγαλλίασης και ευλογίας συνεχίζει να προσφέρει η Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Πειραιά.



Ακόμα μετρούν τα χάπια τζιχαντιστών Captagon που έπιασαν στο Κερατσίνι - 23 εκ. και… συνεχίζουν

Ακόμα μετρούν ναρκωτικά χάπια Captagon, που βρέθηκαν στις 28 Ιουνίου σε τρία κοντέινερ στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο Κερατσίνι, με τον αριθμό τους να αναμένεται να ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια, ενώ σήμερα θα γίνει έλεγχος στις λίγες παλέτες έχουν απομείνει στο τρίτο κοντέινερ.



Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη στην παραλία Αφάντου

Πτώμα αγνώστου ανδρός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν λίγο στην παραλία Αφάντου στη Ρόδο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις τοπικές αρχές. 

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, το πτώμα εκβράστηκε στην παραλία Αφάντου, ενώ το εντόπισε διερχόμενος, ο οποίος και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία. 



Λακωνία: Εντοπίστηκε ιστιοφόρο με παράτυπους μετανάστες στην ανατ. Μάνη

Δεκάδες παράτυποι μετανάστες, κατά πληροφορίες 52, επιβαίνουν σε ιστιοφόρο σκάφος που εντοπίστηκε το πρωί από πλωτό του λιμενικού ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Βαθύ Αυλάκι, στην ανατολική Μάνη, στη Λακωνία. 

Το ιστιοφόρο, στο οποίο φέρεται να επιβαίνει και ο διακινητής, θα οδηγηθεί, συνοδεία του λιμενικού, στο λιμάνι του Γυθείου.



Χάθηκε 23χρονος σε δρομολόγιο του «Νήσος Ρόδος»

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό 23χρονου επιβάτη τού επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Ρόδος».

Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Χίο για Πειραιά.