Τρίτη 07 Μαΐου 2024 -

λευκά δόντια



Το μυστικό για κατάλευκα δόντια

Eίναι γνωστό ότι αποτελεί υλικό με πολλές εφαρμογές και διαφορετικές χρήσεις, ενώ είναι φτηνό και υπάρχει σίγουρα σε κάθε σπίτι.

Υπάρχουν έρευνες που πιστοποιούν την συμβολή του στην περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών, αλλά αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι μπορεί να κάνει “θαύματα” και για τα δόντια σας.



Tips για λευκά δόντια

Τι καλύτερο από ένα λαμπερό και αστραφτερό χαμόγελο; Φυσικά πέρα από το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών και τις τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο χρειάζεται και προσπάθεια από μέρους σας.

Δείτε μερικά έξυπνα τρικ για να κάνετε τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά στο πι και φι!



Λευκά δόντια σε 3 λεπτά

Eίναι γνωστό ότι αποτελεί υλικό με πολλές εφαρμογές και διαφορετικές χρήσεις, ενώ είναι φτηνό και υπάρχει σίγουρα σε κάθε σπίτι. Υπάρχουν έρευνες που πιστοποιούν την συμβολή του στην περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών, αλλά αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι μπορεί να κάνει “θαύματα” και για τα δόντια σας.



Το μυστικό για λευκά δόντια

Αν έχετε την αίσθηση ότι τώρα τελευταία τα δόντια σας δεν είναι όσο λευκά θα θέλατε, ότι έχουν αρχίσει να κιτρινίζουν πολύ και σας κάνουν να "κρατάτε" το χαμόγελό σας από αμηχανία για το πώς φαίνονται, τότε η ακόλουθη απλούστατη λύση θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.



Τρία κόλπα για πιο λευκά δόντια

Το χαμόγελο είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας και τα λευκά, αστραφτερά δόντια βοηθούν στο να είναι το χαμόγελο λαμπερό.

 Εκτός, φυσικά, από το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών, υπάρχουν διάφορες συμβουλές και tips για να διατηρήσετε λευκό το χαμόγελό σας. Δείτε τρία από αυτά: