Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 -

Λέρο



Έκπτωση στα εισιτήρια για Χίο, Λέσβο, Λέρο και Κω

Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές φέτος τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω προσφέρει η «Blue Star Ferries».



Πυρκαγία έχει ξεσπάσει στην Λερό- Σε μεγάλο κίνδυνο hot spot και το θεραπευτήριο

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα απογευματινές ώρες στην περιοχή των Λεπίδων Λέρου.

Το σημείο είναι δύσβατο και η φωτιά απειλεί εκτός από τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής (Hotspot), τα κτίρια όπου στεγάζονται ασθενείς του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου.



Κοινωνικός Τουρισμός: Ξεκινά η κατάθεση αιτήσεων για Χίο, Λέσβο, Σάμο, Λέρο και Κω

Ξεκινούν οι αιτήσεις των τουριστικών καταλυμάτων Λέσβου, Χίου, Σάμου Λέρου και Κω για την ένταξή τους στο πρόγραμμα Κοινωνικού τουρισμού 2015-2016 με στόχο την άμεση στήριξη του τουρισμού στα νησιά που δέχθηκαν πιέσεις.



Μεταφορά 159 μεταναστών από τη Λέσβο και τη Χίο στη Λέρο

Σήμερα το βράδυ διεξήχθει μεγάλη επιχείρηση για τη μεταφορά συνολικά 159 μεταναστών από τα κέντρα φιλοξενίας της Λέσβου και της Χίου, στη Λέρο,  έτσι ώστε να μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται στα δύο νησιά και - ει δυνατόν - να εξομαλυνθεί η τεταμένη κατάσταση.



Σε Χίο και Λέρο αύριο ο Τσίπρας για... αυτοψία

Επίσκεψη στα δυο νησιά του Ανατολικού Αιγαίου πραγματοποιεί αύριο το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας, στα οποία είναι υπό κατασκευή τα  "hot spot", όπου θα διαχωρίζονται και θα καταγράφονται πρόσφυγες.



Οκτώ άτομα μπήκαν στην Ευρώπη με το διαβατήριο βομβιστή που πέρασε από τη Λέρο!

Συνολικά οκτώ άτομα μπήκαν στην Ευρώπη το τελευταίο διάστημα, χρησιμοποιώντας το ίδιο διαβατήριο με εκείνο που είχε ο βομβιστής του Παρισιού που πέρασε από την Λέρο και ανατινάχθηκε κοντά στο Stade de france, την περασμένη Παρασκευή.