Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 -

le figaro



Le Figaro: Η Αλόννησος στην κορυφή των εναλλακτικών προορισμών της Ελλάδας για το 2024

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Αλόννησος στον κατάλογο με τους καλύτερους προορισμούς για αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, σύμφωνα με τη Γαλλική εφημερίδα Le Figaro.



Γαλλικές ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στην Υεμένη

Η γαλλική εφημερίδα Le Figaro επικαλούμενη δύο στρατιωτικές πηγές γράφει σήμερα πως γαλλικές ειδικές δυνάμεις βρίσκονται στο πεδίο της μάχης στην Υεμένη μαζί με τις δυνάμεις των ΗΑΕ.



Με το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο ασχολήθηκε ο ξένος τύπος

Με το πώς θα διαμορφωθεί το μιντιακό τοπίο στην Ελλάδα, μετά τον νέο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ασχολείται η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro.

Το σχετικό δημοσίευμα, που περιλαμβάνει και δηλώσεις του υπουργού ΨΠΤΕ, Νίκου Παππά, έχει τίτλο: «Ελλάδα: νέα προσπάθεια ρύθμισης του οπτικοακουστικού τομέα».



Παυλόπουλος: «Οι πολιτικές λιτότητας αύξησαν τις κοινωνικές ανισότητες»

Την ανάγκη «αλλαγής προσανατολισμού της Ευρώπης» αντλώντας διδάγματα από την «επώδυνη ελληνική εμπειρία», το Brexit, αλλά και την ήττα του Ματέο Ρέντζι στην Ιταλία, υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Λε Φιγκαρό».



Le Figaro: Φρανσουά Ολάντ, αυτός που δεν υπήρξε ποτέ πρόεδρος

Θα μπορούσε στο τελευταίο πολιτικό μήνυμα της καριέρας του να αρθεί λίγο στο ύψος των περιστάσεων. Να απευθύνει στους Γάλλους μία σοβαρή πολιτική ομιλία. Να αφήσει στην αριστερά μία πνευματική παρακαταθήκη. Να πάρει τη σκυτάλη, να διαπεράσει τις διαχωριστικές γραμμές και να κάνει τη διαφορά.



Le Figaro: Διαδικτυακή ψηφοφορία για την βίζα στους Τούρκους

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Le Figaro έκανε  διαδικτυακή ψηφοφορία για την απελευθέρωση της διαδικασίας έκδοσης βίζα για τους Τούρκους πολίτες, που προβλέπεται στη συμφωνία Ε.Ε – Τουρκίας για το προσφυγικό. Μέχρι στιγμής, έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 55.000 αναγνώστες και το «ΟΧΙ» προηγείται με 75%.